Napi horoszkóp március 15.: a Rákok nagyobb volumenű kihívásba kezdenek, a Mérlegek komoly kérdésben segítenek ki egy számukra fontos személyt

Borítókép: Napi horoszkóp március 15.: a Rákok nagyobb volumenű kihívásba kezdenek, a Mérlegek komoly kérdésben segítenek ki egy számukra fontos személyt Forrás: gettyimages
Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP március 15.

KOS (március 21-április 20)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul benn állsz a dominósorban, hogy semmi, említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a szélmalomharcokat vívod, minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a hétköznapokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amelyet szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis egy elég magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a mókuskerékből és pozitív értelemben valami olyan maradandót alkoss, amelyről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak egy olyan kihívást, hogy anélkül léphess ki, abból a bizonyos dominósorból, hogy ne dönts fel a többieket, de büszkén mondhasd el magadról, hogy most már bizony nem tartozol közéjük, nem vagy többé fekete-fehér!

BIKA (április 21-május 21)

Van valaki a környezetedben, aki túlzott nyüzsgésével rendkívülien frusztrál, szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem állva. Amennyiben elviselhetetlenné válik számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben tudsz és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy felhúzza magát és addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért és Te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni.

IKREK (május 22-június 21)

A többiek egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet a Te álláspontod. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is.

RÁK (június 22-július 22)

Nagy fába vágtad a fejszéd, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amelyre jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel azonban számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited és az akaratod. Ez lesz majd az, amely hozzásegít ahhoz, hogy bármit is elérj, hisz a veled ellentétben, már az elején feladó személyek soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket elérni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre, felszegett fejjel, a váratlan fordulatokra is felkészülve és nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is, mert ezek által válsz még erősebbé! Erre mondják, hogy a legyőzhetetlen kategória!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl hamar szavaztál bizalmat valakinek, aki csúnyán visszaélt vele, roppant nagy csalódás okozva neked ezzel. Csalódottságod semmiképp nem kell az illető előtt titkolnod, világosan hozd a tudtára, mit gondolsz róla és az általa végzett "áldásos" tevékenységről, egyúttal arról is felvilágosítva, hogy a jövőben egy jó darabig nem kívánsz együttműködni vele! Kiszámítani ugyan soha nem tudod, mit hoz az Élet, de ezekből a szituációkból tanulva egyre bölcsebb és tapasztaltabb leszel, ez adjon erőt a viharosabb időkben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondold az okokat és az okozatot. Ne félj a változástól, ha az Élet úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátrahagynod, hisz csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, ha még nem tudod megfelelően használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy szituációt, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közel álló személy nagyon komoly dologban kéri a segítséged, Te pedig jó barát lévén azonnal ugrasz és a felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, nincsen egy önálló gondolatuk sem, miközben kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat sem. Te pontosan tudod, hogy mikor kell ott lenned neki, hogy mik az erényei és hátrányai melyeket, soha nem használsz fel a saját érdekeidben semmire, önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a hibázás lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

NYILAS (november 23-december 21)

Bejönnek a számításaid, megérte a helyzetet kimatekozni, úgy néz ki, hogy az eredmények szép sorjában érkeznek. Ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bólogat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy túlságosan elvegye ez a fajta mámor a józan ítélőképességed! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Különösen szépen csillog az eredményed, mely egyfajta bizonyosság, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot érte! Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rontva a házba, konkrétan rákérdezz. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és virágnyelven informálódsz a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevetve rajtad, visz be az erdő legmélyére. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és Te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

HALAK (február 20-március 20)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy számos alkalommal bizonyította az Élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!