Napi horoszkóp, március 11.: a Nyilasoknak nem várt meglepetésben lesz részük, a Halak kikapcsolódnak

Borítókép: Napi horoszkóp, március 11.: a Nyilasoknak nem várt meglepetésben lesz részük, a Halak kikapcsolódnak Forrás: Getty Images
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod.

NAPI HOROSZKÓP, március 11.

KOS (március 21-április 20)

Nem biztos, hogy okos dolog, ha ösztönből mondasz ki dolgokat, vagy ha ösztönből, meggondolatlanul cselekszel. Bár időnként szíved szerint azonnal felállnál és ott hagynál csapot-papot, az eszed sem véletlenül van ott, ahol. Legyen is a helyén, tudd, hogy mikor mit mondasz, vagy mit csinálsz, mert később igen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és hidd el, sokkal nagyobb fáradtság lesz majd magyarázkodnod, mintsem inkább előtte végiggondolni, kinek, mit és hogyan találsz mondani.

BIKA (április 21-május 21)

Olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna, annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos kutya kötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy Te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amibe menthetetlenül benne ragadhatsz. Egyszerűen csak lépj tovább!

IKREK (május 22-június 21)

Évek óta nem látott ismerősbe botlasz, akivel annak idején nem épp a legjobb viszonyban váltatok el. Most azonban itt a vissza nem térő lehetőség, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, ez az az alkalom, amikor tisztázhatjátok a régi sérelmeket, lezárhatjátok a múltat és új fejezetet nyithattok. Ha ő is vevő lesz rá, mindenképp próbáld meg, amennyiben nem mutat túl nagy érdeklődést, nyugodj bele, zárd le és engedd el, hisz Te kísérletet tettél arra, hogy visszahozd a régi érzéseket. Innentől nem rajtad múlik a dolog kimenetele!

RÁK (június 22-július 22)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és lepedőt húzol a fejedre, hogy ne is vehess tudomást a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert úgy közlekedsz, mint egy szellem, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Nyisd ki a szemed, vedd le a lepedőt és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Hisz a nap végén fontos lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltad rendezni az ügyeid. Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked és a közérzeteden is sokat lendít majd.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek. A saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ez esetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Nyilvánvalóan nem vagy saját magad ellensége, olyasmit úgysem tennél, amely negatívan befolyásolná a Sorsod, hisz Te is a boldogságra törekszel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami olyat találtál, akaratodon kívül mondani, ami kissé felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások inkább csendesen bólogatnak, mert félnek, ha a hangjukat hallatják ez ügyben, nem lesznek túl népszerűek a jövőben. Te ne törődj semmivel, nem mondtál semmi polgárpukkasztó dolgot, egyszerűen fel merted vállalni a saját véleményed, ki merted hangosan mondani azt, amit mások csak suttognak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobb felvállalni önmagad, mintsem egynek lenni a százból, aki észrevétlenül közlekedik és ily módon éli az életét.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan annak ellenére, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettséged, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben Te is ugyanolyan esélyekkel és jogokkal indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot, ez a nap ugyanis egy kiváló bizonyíték arra, hogy van az az apró pici gesztus, amely képes visszaadni az életkedved!

BAK (december 22-január 20)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz minden addigi tennivalód és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik azonban, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy tenni nem akarásuknak és "nem törődömségüknek" ne Te idd meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz oda eléggé és nem szelektálsz, könnyen rá is fázhatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyszerűen értetlenül állsz bizonyos emberek viselkedése előtt, akárhogy gondolkodsz, nem fér a fejedbe, hogyan képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében mintegy bulldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel szerencsére ez a Te értékrendeddel abszolút összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképp közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni, másfelől nyilván egy örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon Te mikor kerülsz sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utad járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációkba, ahol szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját boldogságod helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap éppen alkalmas arra, hogy kicsit kiereszd a fáradt gőzt, az elmúlt napok hajtása ugyanis eléggé lemerített fizikailag és mentálisan egyaránt. Ne tervezz mára nagyobb volumenű programot, hisz ez a nap tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy összeszedd magad minden szempontból. Főzzetek a szerelmeddel valami finomat, ejtőzz egyet a kanapén, esetleg összebújva nézzetek meg egy romantikus filmet az esti buli előtt, ezek a programok ugyanis azok, amelyek segítenek abban, hogy fizikálisan és szellemileg is helyükre kerülhessenek a dolgok és kicsit össze tudd szedni magad. Ne engedj a csábításnak, bármiféle aktivitásra is próbálnak rávenni a többiek, egyáltalán nincs most erre szükséged!