Napi horoszkóp, március 6.: a Kosok embert próbáló feladattal küzdenek, a Bakok új kalandban próbálhatják ki magukat

Borítókép: Napi horoszkóp, március 6.: a Kosok embert próbáló feladattal küzdenek,  a Bakok új kalandban  próbálhatják ki magukat
Horoszkóp hétfőre.

NAPI HOROSZKÓP, március 6.

KOS (március 21-április 20)

Nem egyszerű a helyzet, amibe kerültél, de azt is tudod, hogy ha már sikerült belemásznod, jó lenne valahogy ki is másznod belőle. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelyet tűzön-vízen keresztül tudsz vinni és nem kíván eget verő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy megfelelő módon zárhasd be magad mögött az ajtót. Utánad pedig senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel és úgy indulj az új élmények felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

BIKA (április 21-május 21)

Noha elég nehezen érint, el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

IKREK (május 22-június 21)

Bizonyos emberekhez és élet helyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod ugyanis, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt tündérmese, be kell látnod, hogy időnként nincs happy end. Tanuld meg, hogy semmi nem tart örökké, ami véget ér, azt el kell engedned. Vond le a konzekvenciát, igyekezz tanulni minden szituációból és a tanultakat adekvátan használd fel a jövőben. Ne ess kétségbe, hisz a jó pap is holtig tanul.

RÁK (június 22-július 22)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár a környezeted régóta presszionál arra, hogy egy bizonyos kérdésben nehéz döntést hozz, Te mégsem érzed magad késznek arra, hogy bemelegítés nélkül fejest ugorj a jéghideg, vízzel teli medencébe. Ezügyben ugyanis rengeteg negatív tapasztalatod van már, érthető módon nem szeretnéd tehát mégegyszer megégetni magad. Csak azért,mert mások unják a tétlenségnek tűnő hezitálást, nem kell meggondolatlan döntést hoznod. Várd ki az alkalmas pillanatot, amikor nyugodt szívvel mondasz fehéret , vagy feketét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tanulságos a mai nap számodra, mert olyan dolgok történnek veled, amik mind-mind egyesével tartogatnak számoda valamit, amikből épülhetsz, tanulhatsz és a lelki életedre hatással lesznek. Általában nem vagy filozófikus típus, előnyben részesíted a kézzel fogható dolgokat, ez esetben azonban eléggé elgondolkodtatnak. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, mélyebben el kell méláznod a dolgokon, miért épp veled történnek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Presztízs kérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy elsőként érj a célba, mielőtt mások aratják le a babérokat. Emiatt fejvesztve rohansz előre, azt sem nézed, melyik kanyarban merre kell fordulnod. Amennyiben azonban nem lassítasz, elveszhetsz a sűrű rengetegben és nem hogy elsőnek nem érsz be, de fogalmad sem lesz, hogyan keveredj ki a bozótosból. Eszeveszett futás helyett dolgozd ki a megfelelő taktikát ahhoz, hogy valóban nyerni tudj, mert így csak a vesztedbe rohansz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég nagy csatákat kell megvívnod ahhoz, hogy egyedül bírkózz meg velük, egyetlen fadarabbal a kezedben. Amíg nincs semmiféle, komolyabb harceszközöd és megfelelő taktikád, addig fogadd el mások segítő szándékát, mert egyszál magadban vajmi gyenge vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Nem szégyen segítséget kérni, vagy eldogadni, mert néha túl félelmetes minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

NYILAS (november 23-december 21)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, Te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

BAK (december 22-január 20)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mitöbb, nem is a Te világod, mert a komfortzónádon jóval kívül esik. Ha azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a szürke hétköznapokhoz, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve, mert egy hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te biztosítod arról, hogy mindenben támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz, minden körülmények között. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret, mert áldozatkészen, mindig ott van, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, mert miközben mások terhét cipeled, a sajátod mellett ezektől előbb-utóbb összeroskadhatsz! Helyezd a saját helyzeted mások fölé, ne feledkezz meg magadról sem!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly és felelősségteljes feladattal bíznak meg, amihez kissé edzetlennek érzed magad. Mivel első pillantásra azt sem tudod, hogyan kezdj neki az egésznek, kérj meg más, nálad jóval nagyobb tapasztalattal bíró személyeket, legyenek a segítségedre abban, hogyan bírkózz meg új küldetéseddel. Merd magad másokra bízni, hisz jelen esetben nem nagyon van más választásod. Hidd el, attól, mert naphosszat tanácstalanul bűvölöd a kalapot attól nem fog kiugrani a belőle a nyúl, ahhoz tudnod is kell varázsolni. Mivel azonban ez egyenlőre várat magára, marad a józan ész és a segítségkérés.