Napi horoszkóp március 5.: a Kosok szorosabb kapcsolatba kerülnek valakivel, a Szüzek nagy álmokat dédelgetnek

Borítókép: Napi horoszkóp március 5.: a Kosok szorosabb kapcsolatba kerülnek valakivel, a Szüzek nagy álmokat dédelgetnek
Vasárnapi horoszkóp

NAPI HOROSZKÓP március 5.

KOS (március 21-április 20)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted óvva int az illetőtől. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hisz nem tudod, hogy a többieknek higgy, vagy bízz a pozitív megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi erősebben él benned, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hisz nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa miatt miről maradsz esetleg le. Ne ringasd azonban magad hamis illúziókba, mert ha végül a környezeted állitásai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, nyolc napon, mindenképpen túl gyógyuló sérülésekkel! Csak vedd lazán a dolgot érzelmi kötődések nélkül és meglátod, hogy alakul a helyzet!

BIKA (április 21-május 21)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban nem csak fárasztó, de lehetetlen is. Meg kell tanulnod lazítani, nem ragaszkodni görcsösen az elveidhez, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, váratlan helyzetekben maradj nyugodt, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint és a Te feladataid közé tartozik! A többiről majd gondoskodnak mások!

IKREK (május 22-június 21)

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de lustaságod miatt hajlamos vagy „elkótyavetyélni” a tálentumot, ami benned van. Egy minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont Te is kellesz. Fizikai tettek nélkül ugyanis nem fog az öledbe pottyanni a siker és a csillogás. Tedd mérlegre, mit szeretnél jobban: egy helyben ücsörögni, vagy felállni, cselekedni és bezsebelni az elismeréseket. Amennyiben az utóbbiak mellett teszed le a voksod, eljött a Te időd! Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a neved is megjegyzik, egy életre!

RÁK (június 22-július 22)

Egy, számodra fontos kérdésből kialakult vita kezd elharapózni egy ismerősöddel, melynek során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül, bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így szonban nemhogy nem fogtok közös nevezőre jutni, még hosszú időre fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez a hangnem, hideg fejjel gondolkodva senkinek nem válik hasznára, így még azelőtt kell megáljjt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt nagyobb baj lenne belőle! Emelkedj felül a történteken, üljetek le, beszéljetek róla és ha végképp nem találtok arany középutat, akkor csendesen induljon ki-ki , a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, melyet lehetetlen volna csendben elintézni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megítélésed szerint egyfajta monotonitásban éled a mindennapjaid, nincs semmi izgalmas változás, kaland benne. Emiatt úgy érzed, kezd ellaposodni az életed, mely mind kívülről, mind pedig belülről tekintve is egysíkúnak tűnik. Épp ezért tehát eljött az idő, hogy változtass valamelyest, hogy kihívásokat keress, annak érdekében, hogy egyre feljebb és feljebb emelkedhess. Hidd el, vannak olyan kalandok, amelyek téged is izgalomba hoznak, melyek töltik az élmény- és adrenalin raktáraid! Ne félj az extremitástól, csak vágj bele!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy álmokat dédelgetsz, nagyon jól tudod, mik a céljaid, tisztában vagy a képességeiddel, ennek ellenére azonban egy ponton megragadtál, ahonnan valamilyen oknál fogva nem vagy képes elmozdulni. Ahhoz, hogy rájöjj, miféle változtatást kellene eszközölnöd, ülj le, gondold végig, mit és hogyan csinálj ezentúl annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb léphess. Erre kell koncentrálnod, semmi más nem fontos, mert ha most nem cselekszel, előbb-utóbb elfogynak a lehetőségek és megrekedsz ebben a gödörben.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly döntést hoztál, melyen hosszú ideje rágódtál, de most végre kimondtad, amit ki kellett és sikerült pontot tenni a végére. Ne rágódj sokáig a múltbéli eseményeken, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amik elterelik a figyelmed. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne tölts ezzel túl sok időt. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, melyeket kár enne kihagyni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, mert attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldás centrikusabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyre állni, de ezzel nyilván Te is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben és ennek okáról csak most sikerült megvilágosodnod, az a környezet okozza, akivel jelenleg körbeveszed magad. Próbáld a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, Te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

BAK (december 22-január 20)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetéből, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, bármit elmondhat és kimondhat, nem lesznek súlyos következményei. Akivel mindig érdemes időt tölteni, mert egymás épülését szolgálják. Neked szerencséd van, nem is kell olyan messzire menned azért, hogy megtaláld ezt a személyt, a közvetlen környezetedből ki tudsz emelni valakit, aki ebbe a kategóriába pontosan besorolható. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen hekyzetekben ad reményt ahhoz, hogy legyen elegendő időd továbbmenni az úton. Kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvégén megismerkedtél valakivel, akiről már első pillanatban is tudtad, hogy több lehet közöttetek szimpla barátságnál. Igyekezz feltérképezni, ő hogyan viszonyul hozzád, mik a szándékai és hogy vajon lehet-e ebből hosszútávú kapcsolat. Próbálj uralkodni magadon, ne nyomulj ezres fordulatszámon, mert amennyiben az illető nem érez hasonlóképp, nagyot csalódhatsz és sokkal rosszabbá válhat minden, mint ahogy indult. Haladj lépésről lépésre, a fokozatosság elve szerint, ha pedig nem úgy alakul a helyzet, ahogy neked jó lenne, ne félj útjára engedni, hisz egyelőre korántsem biztos, hogy a herceg érkezett fehér lovon!

HALAK (február 20-március 20)

Egyenlőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célod a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdrmes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan elérd a célod. Hallgas rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszéd, így mindenképp hasznodra fog válni az, amit tanácsként mondanak. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!