Napi horoszkóp, március 3.: a Skorpióknak nagy boldogságot okoz az általuk elért eredmény, a Nyilasok kibontakoztathatják a tehetségüket

Borítókép: Napi horoszkóp, március 3.: a Skorpióknak nagy boldogságot okoz az általuk elért eredmény, a Nyilasok kibontakoztathatják a tehetségüket Forrás: Getty Images
A csillagok fáradhatatlanul üzennek, még pénteken is.

NAPI HOROSZKÓP, március 3.

KOS (március 21-április 20)

Túlságosan sok, apró probléma bánt, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult gondolatmenetekbe, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.

BIKA (április 21-május 21)

Valaki pont akkor érkezik, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy. Hirtelen, valami oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz nem annyira tartozik a közeli ismerőseid közé. Ha már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod már, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt és ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan érzéseid vannak, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaid, de ezt nyíltan nem meri felvállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra játszott játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, Te pedig úgy irányítod az életed, ahogy jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

RÁK (június 22-július 22)

Kissé bizonytalan ügetés után most úgy gondolod, szívesen kipróbálnád azt, hogy milyen érzés, ha kicsit gyorsítasz a sebességen és vágtázni kezdesz. Ezt azonban kizárólag akkor tudod megtenni, ha kellő mennyiségű tapasztalattal rendelkezel és magabiztosan tudod megülni a lovat. Ha tehát úgy érzed, hogy még nincs meg a megfelelő tudás benned, csak szép lassan haladj, az sem baj, ha araszolsz, csak adj időt magadnak, hogy magabiztosabb legyél. Akkor aztán nem lesz olyan erő, amely megállíthatna!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteséged, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhan. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a Te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A határidő közeledtével valaki folyton ott áll a hátad mögött, segíteni próbál, de eközben egyfolytában sürget és hol-mi idegesítő piaci légyként nem tudod elhessegetni, mert mindig visszajön, megállás nélkül vészmadárként károg a füledbe, amelyet Te mostanra elégeltél meg. Eljött az idő tehát, hogy végre a sarkadra állj és határozottan, ám cseppet sem arrogánsan megállítsd és kizárd a játékból. Mondd el neki, hogy ezzel egyáltalán nem segít, mitöbb hátráltat abban, hogy a határidő lejárta előtt végezz a feladatoddal. Vagy segítsen diszkrétebben, vagy vonuljon háttérbe és csendesen szurkoljon neked, de ez így semmiképp nem mehet tovább! Meg tudod egyedül is csinálni, nincs szükséged ilyesfajta támogatásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is tűnik azonban hihetetlennek, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a Te kezed munkáját dicséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradtságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért. Hívd meg a barátaid egy italra, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, mert társaságban sokkal jobb ünnepelni!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap neked kedvez, nagy izgalommal várod, hogy kibontakoztathasd a benned rejlő kreativitást és megmutathasd a tudásod. Ezúttal nem lesz semmiféle olyan akadály, amit ne tudnál megugrani. Ma gond nélkül fogsz tudni minden feladatot abszolválni, amellyel ki tudod vívni a környzeted abszolút elismerését is! Megdolgoztál a sikerért, teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld magad és a tökéletes teljesítményt a barátaid körében!

BAK (december 22-január 20)

A párkapcsolatod olyan szakaszba érkezett, amikor azt érzed, határtalanul boldog vagy, innen már egyenes az utatok az oltárig. Mielőtt azonban az általad építgetett illúziók tévútra vinnének, nem árt megbeszélni a szerelmeddel a közös jövőképet és az ő hosszútávú szándékait. Ha egyezik a jövőképetek, akkor bizony nincs mire várni, bátran vágjatok bele, hisz nincs is szebb dolog annál, amikor két ember gyűrűvel köti össze az életét! Legyetek boldogok!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, olyannyira koncentrálva a feladatra, hogy eközben nem veszed észre a körülötted zajló történéseket. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és nyitni a Világ felé, mert így nem csak az élvezetekről mondasz le, de lemaradsz minden fontos lehetőségről is. Hidd el, attól, mert nem irányítod minden figyelmed kizárólag egyetlen dologra, attól még ugyanolyan eredménnyel fogod tudni elvégezni. Ne feledd: a nap csak 24 órából áll és Te csak egyszer élsz! Kezedben a döntés: elszalasztod, vagy megragadod a lehetőségeket!

HALAK (február 20-március 20)

Kicsit megviseli a lelked a sok történés, ami mostanában zajlik körülötted, emiatt nem feltétlenül vágysz az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Azokkal igyekszel körbevenni magad, akikben minden körülmények között bízhatsz és akikkel szívesen töltöd az időd. Akad azonban valaki, aki a barátinál jóval komolyabb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Igyekezz észrevenni és nyitni felé, amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz erre. Ha nem, akkor ne építs benne hamis illúziót, kérj egy kis időt tőle!