Napi horoszkóp, március 2.: a Rákok megtalálják a sikerhez vezető utat, a Mérlegeknek komoly terveik vannak

Borítókép: Napi horoszkóp, március 2.: a Rákok megtalálják a sikerhez vezető utat, a Mérlegeknek komoly terveik vannak
Miért hagynád ki a horoszkópod?

NAPI HOROSZKÓP, március 2.

KOS (március 21-április 20)

Görcsösen ragaszkodsz valakihez az életedben, aki talán kissé fojtónak érzi a közelséged és az odafigyelésed. Ne akarj a törődéseddel rátelepedni, mert ez nem csak fizikailag idegesíti, hanem lelkileg is függővé váltok egymástól. Engedd egy kicsit szabadon, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor tartsd rajta a szemed a távolból, de hagyd kibontakozni, hisz így csak azt éred el, hogy besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy is a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy Te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről és mozdulatodról tudni szeretne. Na ugye, hogy nem.

BIKA (április 21-május 21)

Olyan feladattal bíznak meg, amiről már az első pillanatban tudod, hogy egyedül nem leszel képes elvégezni. Olyan személyt kapsz azonban segítségül hozzá, aki nagyon jó hatással van rád. Nem csupán azért, mert sokat tanulhatsz tőle minden szempontból, de úgy érzed, egyre többet látsz kettőtök kapcsolatában, egy szimpla segítő jobbnál. Amennyiben látsz a dologra esélyt és úgy érzed, hogy esetleg egy szinttel feljebb tudtok lépni, ne habozz a tudtára hozni, hogy köszönöd ugyan a segítséget, de téged már régóta más szemszögből nézve is érdekel. Légy azonban óvatos, hisz ha túl rámenős vagy, el is ijesztheted. Egyszerűen csak vesd be a női bájaid!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy ki tudd magyarázni, hogy pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy Te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a Te dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

Sikerült megtalálod a célod, amelyet kitűztél és amelyet mostantól igyekszel mindenáron elérni, akármilyen nehéz akadályokkal is kell megküzdened az utadon. Készíts egy gondos tervrajzot, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármilyen hétfejű sárkány kerül is az utadba.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abban a meggyőződésben éled az életed hogy bizonyos helyzetekben Te vagy az egyetlen, akinek tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre, mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz egy olyan személyt, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve hozzád hasonlóan talpraesett és hibátlanul megtudja oldani a rá bízott feladatokat. Amennyiben sikerül megtalálnod a megfelelő személyt, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá a tennivalókat. Te pedig mostantól, noha a hétvége még nincs a látóhatárban sem, igyekezz kikapcsolódni, szükséged lesz ugyanis az energiáidra a közeljövőben.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta személy vagy, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy minden egyes cselekedete után, mindenképp pozitív visszajelzéseket kapjon. Amennyiben egy-egy dolog nem úgy sikerül, ahogy szeretted volna, hajlamos vagy csapot-papot otthagyva hátat fordítani mindennek, és feladni az egészet. Így azonban szinte biztosan képtelen leszel hosszútávon, maradandó eredményeket produkálni, melyekkel csak csalódást fogsz okozni a magadnak. Legyen benned több kitartás, hisz ez elengedhetetlen a sikerek eléréséhez! Az állandó, másoknak történő megfelelési kényszer helyett saját magadra figyelj oda, mert elsősorban önmagaddal kell elégedettnek lenned. Ha ez megvan, nyert ügyed van!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy terveid vannak, melyeket mindenképp szeretnél megvalósítani, akadnak azonban olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám Te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért, és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra. A célod elérése a fontos, vagy a körülmények?! A döntés kizárólag a Te kezedben van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításokba, gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz nem a helyrehozhatatlan kategóriában vagy. Ha ugyanis egy kicsit összpontosítasz, könnyedén megtudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, mely utólag visszagondolva, miniatűrnek fog majd tűnni!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenki téged talál meg a szívességeivel és megbízásaival, Te pedig kezdesz besokallni tőlük. Ha már igent mondtál valamennyire, azok alól már nem bújhatsz ki, de meg kell tanulnod meghúzni a határt és diplomatikusan visszautasítani valamennyi segélykérést, hisz ha mindenki telepakolja a csónakod a saját csomagjával, előbb-utóbb elmerül, aztán mindenki kapkodhat, hogy felhozza a víz felszínére. Ne szégyellj nemet mondani, fogadd el, hogy nem vagy szuperhős és mindenkinek tanítsd meg, hogy nem az a személy vagy, aki mindig lesben áll, hogy miinden kérést időre, tökéletesen teljesítsen.

BAK (december 22-január 20)

Igyekszel felvidítani valakit, akinek eléggé rossz állapotban van a lelke. Nemes dolog mindenképp, szervezz olyan közös programot, amely elfeledteti vele a gondjait és újra tud majd nevetni! Te jó vagy ezekben a dolgokban, a kreativitásod nem lesz hiábavaló, végül egy nagyon vidám napot sikerül kikerekíteni, az illető pedig nagyon hálás lesz neked ezért. Mindenkinek szüksége van egy ilyen emberre a környezetében, akiről csukott szemmel is tudja, hol találja meg a bajban! Büszke lehetsz magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta limitet szabtál magadnak, amely nem enged továbblépni, ezáltal benne ragadtál egy bizonyos élethelyzetben, ahonnan képtelen vagy elmozdulni. Ha azonban megpróbálod kitágítani és feljebb tolni a határokat, elképzelhetően nagy lehetőségeket tudsz majd megragadni. Ezek pedig ahhoz szükségesek, hogy elérd a céljaid és ne kelljen azt végignézned, ahogy mások elérik az álmaikat és határtalanul boldogok. Mindenki a saját sorsának kovácsa, a lehetőség neked is adva van ahhoz, hogy felállj és elindulj a boldogságodért. Mi tart vissza?! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább magad oldod meg a gondjaid és a nehezebb szituációkat is. Ám van olyan helyzet, amely rajtad is képes kifogni, Te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel hajtasz, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!