Napi horoszkóp február 26.: az Oroszlánok talpraesetten oldják meg a kialakult helyzetet, a Szüzek helyzeti előnyre tesznek szert

Borítókép: Napi horoszkóp február 26.: az Oroszlánok talpraesetten oldják meg a kialakult helyzetet, a Szüzek helyzeti előnyre tesznek szert
Vasárnapi horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP, február 26.

KOS (március 21-április 20)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

BIKA (április 21-május 21)

Valaki, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügyből kifolyólag, most egy más dolog miatt elgyengülni látszik, amely kiváló alkalmat ad neked arra, hogy learasd a babérokat és győztesen kerülhess ki a helyzetből. Mivel azonban Te közel sem vagy az a típus, aki ilyenformán szereti befejezni a konfliktusokat, amely módszerek korántsem nevezhetők tisztességesnek, ezúttal félreteszed minden sérelmed és segítő jobbot nyújtasz az illetőnek, aki nagyon hálás szívvel fogadja a segítséged. Nemes jellemre vall, amit teszel és ez most talán megoldást nyújthat a ti helyzetetekre is. Büszke lehetsz magadra, hisz a döntő mérkőzés közepén felsegítetted az ellenfeled, amikor ő megsérült!

IKREK (május 22-június 21)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos ügyben, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, milyen távolság van mögötted és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, Te is rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem roham léptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méteren kell kitartanod, azt pedig már a kisujjadból kirázod!

RÁK (június 22-július 22)

Akaratodon kívül megbántasz valakit, aki elég közel áll hozzád, ám a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragadott a hév, hogy olyasmi csúszott ki a szádon, amelyet máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy odaállj, elismerd, hogy hibáztál és kérj elnézést, mert ha elfogadod, ha nem, ezt most a Te hibád. Mivel azonban emberből vagy, aki olykor megbotlik, neked is benne van tehát a pakliban az, hogy olyat mondasz, vagy cselekszel, mely tőled szokatlan és igen csak magyarázatra szorul. Ezúttal, ebben a szituációban neked kell bocsánatot kérned és elmondanod, hogy a szándékosság messziről elkerült, amikor ilyesmit kimondtál. Ha fontosak vagytok egymásnak, meg fogjátok tudni beszélni a dolgot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel az előnnyel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, mert ha csak előrefutsz, nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neked. Büszke lehetsz magadra, mert nem csak vérprofi vagy, de még a szíved is a helyén van!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már kezdtél feladni valamit, olyan személy érkezik, aki szinte derült égből, villámcsapásként hozza el a megoldást egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogy hogyan történhetett az egész, ám most mégsem érdemes beleragadnod ebbe, gyorsan kell cselekedned, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj egy olyan problémát, amely már-már kezdett a fejedre nőni és nem igen tudtad uralni. Ez a bizonyos személy azonban elhozta a megoldókulcsot és az ő segítségével sikerül lezárnod. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis igyekeznek a szemedre vetni, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most ballagsz. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaid, ahogy az emberek elvárják, valószínűleg futhatnál az eredmény után. Ne az legyen mérvadó, hogy azok a kívülálló személyek, akik nem hordják a cipőd, de még csak fel sem próbálták, elégedettek-e a teljesítményeddel. Honnan tudhatnák ugyanis, hogy mennyi energiát fektettél már bele és mennyi áldozatot hoztál már érte?! Amíg nem éltek hasonló életet, nincs is miről beszélnetek! Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján végre jut időd olyasfajta elfoglaltságokra, amelyek nem járnak különösebben nagy energia leadással, de mindenképp élvezhető programok. A munkával telt hétköznapok nem igazán teszik ugyanis lehetővé azt, hogy a számodra kiemelten fontos teendőkre is tudj időt szakítani, hisz akkor valahogy inkább sodródnod kell az árral. Most azonban kihasználhatod a kínálkozó alkalmat arra, hogy végre olyasmikkel is foglalkozhass, amelyek valóban érdekelnek és a testi-lelki épülésed szolgálják. Ne is engedj másfajta, mások által kínált programok csábításának, hisz ez most tényleg az a nap, amikor Te, magad döntheted el, hogy mivel töltöd az időd!

BAK (december 22-január 20)

Lassanként kezd kicsit sok lenni a téged nyomasztó probléma, amelyekkel jelen pillanatban nem tudsz mit kezdeni. Fogalmad sincs ugyanis, hogyan oldd meg őket egymás után szép sorjában úgy, hogy az eredmény téged is boldoggá tegyen és azt láthasd viszont, amit eredetileg is szerettél volna. Mivel azonban úgy tűnik, kezdenek ezek a bizonyos nyitott mondatok túlnőni rajtad, mindenképp érdemes ezen a ponton megfontolnod, hogy miként próbálod meg lezárni őket úgy, hogy elégedett lehess. Amennyiben szükségét látod, hogy átadj valakinek a terheiden, a saját magadon történő könnyítés érdekében érdemes keresned egy olyan személyt a környezetedben, akire mindig is számíthattál és pontosan tudod, hogy ezúttal sem fog cserben hagyni. Arra azonban ügyelj, hogy semmiképp ne erőltess rá senkire semmi, akaratán kívül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan annak ellenére, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettséged, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben Te is ugyanolyan esélyekkel és jogokkal indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy Te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörböl, bármibe kerüljön is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mitöbb direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, hisz Te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!