Napi horoszkóp február 25.: a Bikák tiszta vizet öntenek a pohárba, az Oroszlánok a tisztességes játék hívei

Borítókép: Napi horoszkóp február 25.: a Bikák tiszta vizet öntenek a pohárba, az Oroszlánok a tisztességes játék hívei Forrás: gettyimages
Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzenetét, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP február 25.

KOS (március 21-április 20)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, amelyekre még időd sem volt, hogy feldolgozd őket. Mivel a mai napra semmiféle kötött programot nem vállaltál, ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illeszd őket az élet nevű puzzle játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz el, mi és miért történt, illetve hogy rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előre rohanni, az életed ugyanis nem egy versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

BIKA (április 21-május 21)

Régóta várod a megfelelő pillanatot arra, hogy egy régi, eléggé elmérgesedett konfliktust rendezz valakivel, aki azelőtt nagyon fontos szerepet töltött be az életedben, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatod és mondanivalód, keresd meg és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe az illető érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit is és igyekezzetek egy közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi, felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

IKREK (május 22-június 21)

Hétvége lévén a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy kikapcsolódj, az elmúlt napok történéseinek következtében kialakult káoszt rendezd a fejedben, hogy helyükre kerülhessenek a dolgok. Épp ezért ma semmi olyasmibe ne vágj bele, amely túlságosan nagy energia leadással járna, sokkal inkább érdemes a külvilágot kicsit kizárva elvonulni és magaddal törődni egy kicsit. Hidd el, kifejezetten jót fog tenni, ha fel tudsz kicsit töltődni, ezt azonban csak akkor érheted el, ha nem hagyod magad semmiféle, nagyobb volumenű dologra rávenni, így bárki bármivel rukkol elő, csak akkor vállald, ha kedved van hozzá, illetve hasznodra válik! Ne feledd, a mai nap elsősorban a pihenésé!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg le kell zárnod a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Maximálisan a tisztességes játék híve vagy, minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy a legrövidebb és egyenesebb úton juss el a célodig anélkül, hogy másoknak ártanál, vagy átgázolnál rajtuk. Épp ezért okoz akkora csalódást, amikor valaki hátba támadva rajta, lelkiismeret-furdalás nélkül egyszerűen csak átgázol rajtad. Meg kell azonban tanulnod, hogy az élet már csak ilyen és te, magad akármennyire is szeretnél tisztességes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem feltétlenül lesznek korrektek másokkal szemben, ez ellen pedig semmit nem tudsz és nem is érdemes tenni, hisz egy végeláthatatlan vesszőfutásba kezdenél. Igyekezz úgy tekinteni ezekre a helyzetekre, mint egy fajta lelki edződésre, amelytől sokkal erősebb leszel és talán egy kicsivel jobb emberismerő! Szerencsére messziről el tudod kerülni ezeket az embereket, így tehát nem is kell ezzel sokáig terhelnek magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz kissé ráunni az örökös, cél nélküli vesszőfutásra, nem igazán látod, merre tartasz, csak futsz, mert azt gondolod, ha megállsz, abszolút nem haladsz majd semmilyen szempontból előre. Ez azonban egyfajta önámítás, hisz valójában csak mozgásban vagy, de fizikailag egyáltalán nem mozdulsz egyről a kettőre. Még nem késő belátnod, hogy ebben a helyzetben nincs lehetőséged semmiféle sikerélmény elérésére, épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit el szeretnél érni az életben, találj valamiféle motivációt, amely lendületet adhat az előre lépéshez. Ne húzd az időt, mert csak egy életed van, amelyet úgy kell hasznosan kihasználnod, hogy minél több maradandó, pozitív élménnyel gazdagodhass, hogy legyen mire emlékezned és elmondhasd, hogy mindent megtettél a saját boldogságodért! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb mondd el neki, hogy könnyíthess magadon és talán olyasfajta tanácsot kaphass, amivel egyszerűen megoldhatod a problémát anélkül, hogy saját magad és az egészséged menne rá a dologra. Megoldás centrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb ez ügyben nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár nem terveztél nagyobb volumenű dolgokba kezdeni a hétvége első napján, ma mégis olyasfajta kihívással szembesülsz, amelyről pontosan tudod, hogy ugyan nem lesz egy sétagalopp, mégis meg kell ragadnod, hisz nem minden nap adódik ilyen nagy lehetőség. Most nem érdemes azzal foglalkoznod, hogy mi lesz a többi feladattal, igyekezz mindent kizárni és csak erre az egyetlen egyre koncentrálj. Ha olyasmi vár még megoldásra, amelyet haladéktalanul le kell zárni, akkor keress valakit a környezetedben, aki a segítségedre lehet ebben, de semmiképp ne mondj le egy új és izgalmasnak ígérkező kalandról, hisz erre hosszú ideig emlékezni fogsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál nagyobb jelentőséget, most mégis nehéz perceket okoz neked, emiatt elég bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet vesztegeted a bosszankodással és a válaszok keresésével, inkább fókuszálj most arra, hogy mihamarabb megoldd a problémát, nehogy aztán a fejedre szakadjon az egész, tokkal vonóval. Minden más ráér még, hisz neked ez van a fontossági sorrend tetején, így semmi sem olyan sürgető, hogy emiatt elodázd a megoldást. Gyorsan zárd le, hogy ne tornyosulhasson föléd az egész, hidd el, te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

BAK (december 22-január 20)

Belekerülsz egy szituációba, ahol ugyan első pillanattól kezdve elég kényelmetlenül érzed magad, de most már kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények magukkal ragadjanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

HALAK (február 20-március 20)

Érzed ugyan, hogy a megfelelő ösvényen, a saját tempódban haladva is elérheted a célod, valamiért azonban tele vagy feszültséggel, hisz mindenképp önmagad kívánsz dönteni bizonyos dolgokról és elvárod, hogy minden úgy történjen, ahogy az elején eltervezted. Ha valaki tanácsot próbál adni, arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsös koncentrációval menj előre, hisz úgy is véghezviheted, amit elterveztél, ha közben élvezed, amit csinálsz. Lazíts, mert így csak elveszed az élményt magadtól!