Hogy mit ki nem bír a női test! Így vándorolnak a belső szerveink a terhesség alatt - VIDEÓ

Borítókép: Hogy mit ki nem bír a női test! Így vándorolnak a belső szerveink a terhesség alatt - VIDEÓ Forrás: gettyimages
A női test egy igazi csodapáncél! Vagy valami olyasmi, az tuti!

Íme egy végtelenül látványos GIF és videó azoknak, akik eddig nem tudták elképzelni, miként helyezkednek el a belső szervek egy terhes nő hasában a várandósság különböző fázisaiban!

Ahogy a méh szép fokozatosan növekszik, egyre nagyobb térre van szüksége az anya hasában ahhoz, hogy a benne fejlődő kis élet biztonságosan elhelyezkedhessen. Ez persze azt is eredményezi, hogy a belső szerveknek egy kis időre arrébb kell költözniük, - vagy úgy is mondhatnánk, hogy fejjebb, - a méh automatikusan feltolja őket, ezzel igen sokszor diszkomfortot is okozva a kismamának, a megnövekedett belső nyomás következtében.

Ha mindig is érdekelt, hogy mi zajlik odabent a 9 hónap alatt, mi hova kerül, és merre vándorol, ez a videó most egyértelmű válaszokkal fog számodra szolgálni.

Íme a teljes folyamat, valamivel lassabban!

Azért nyugodjatok meg, kedves kismamák: hiszen amint látjátok, a csöppség érkezése után, minden szépen a helyére kerül! Boldog babavárást kívánunk!