Napi horoszkóp február 24.: a Kosok komoly lehetőséget kapnak, a Szüzek napját pozitív impulzusok lendítik előre

Borítókép: Napi horoszkóp február 24.: a Kosok komoly lehetőséget kapnak, a Szüzek napját pozitív impulzusok lendítik előre Forrás: gettyimages
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP február 24.

KOS (március 21-április 20)

Szerencséd van a mai napon, hisz olyasfajta lehetőséget kapsz az Élettől, amely ahhoz fog majd hozzásegíteni, hogy elérj egy számodra kiemelten fontos célt. Mindenképp érdemes megragadnod, mindegy, hogy mennyi időt és energiát is kell erre áldoznod, hisz régóta álmodozol erről a bizonyos dologról, így tehát nincs is min gondolkodnod. Ha szükséges, vonj be másokat a projektbe, de csak olyanokat, akikben megbízol és nem fogják helyetted learatni a babérokat! Ha csapatmunkában dolgoztok, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogtok tudni minden sikert bezsebelni! Ha pedig elértétek a kitűzött célt, méltó módon ünnepeljétek meg a sikert! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki mindig meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha Te teljesen kívülálló lennél a saját életedben. Nem is kell tűrnöd, hogy mások kényszerítsenek rá egy bizonyos útra, amely csupán számukra járható, állj ki magadért és hallasd a hangod, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért harcolsz és mindenáron szeretnéd elérni őket. Hidd el, hogy sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Azért, mert nem vagy arrogáns mindenkivel, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát! Igyekezz azonban olyan eszközöket választani, amelyek miatt a későbbiekben nem kell mások bocsánatáért esedezned!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még Te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, ne foglalkozz azzal, mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Lehet, hogy Te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, úgy érzed, folyamatosan provokál és bosszant, melyet abszolút nem értesz, Te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá és nem tudod hova tenni az illető viselkedését. Saját magad is megkímélendő, nem érdemes felülni az illető lovára, hisz pontosan az a célja, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, épp ezért ne hagyd magad felidegesíteni, egyszerűen csak engedd el és lépj tovább, a saját ügyeidre koncentrálva. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáid arra, hogy minden áron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg olyanokat, akik sportot űznek abból, hogy felbosszantsanak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, Te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amitől kilométerekkel távol állsz. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem minősül árulásnak, hisz itt most a becsületed forog kockán!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma kifejezetten jól indul a napod, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, amely az egész napodra pozitív értelemben nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, mely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket megoldani. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, sem szebbre, elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobják a napod, hogy óriási lendületet kapsz! Az Élet ma úgy szép, ahogy van!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok mindent vállaltál a mai napra annak érdekében, hogy mások mihamarabb átadhassák magukat a hétvégének. Így azonban gyülekeznek a viharfelhők, hisz lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt adj tehát lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most Te is megtanultad, hogy addig érdemes takaróznod, amíg a paplanod ér!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl hamar szavaztál bizalmat valakinek, aki durván visszaélt vele, hatalmas csalódást okozva neked ezzel. Mielőtt azonban az egész Világra ráhúzod a vizes lepedőt emiatt az egyetlen rossz tapasztalat miatt, gondold végig, miért történhetett így az egész, hol ronthattad el, ami végül odáig vezetett, hogy Te fizetted meg az árát. Ne gondold, hogy mindenki ilyen, csupán csak tanulnod kell még emberismeretből, megtanulva ezúttal a leckét, mely szerint időnként előfordul, hogy kígyót melengetsz a kebleden, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy mindenki rossz és ártani akar neked! Járj nyitott szemmel, hogy legközelebb könnyebben észrevedd az ártó szellemű személyeket!

NYILAS (november 23-december 21)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

BAK (december 22-január 20)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami azonban erőteljesen hátráltat és visszahúz, távol tartva attól, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi az, ami miatt nem nem tudsz haladni és változtatnod kellene ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó lépéseket. Amennyiben nem találod a hibát, kérj segítséget, ne vesztegesd az időd arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhet porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a Te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel parázs vitába keveredsz, egy számodra fontos kérdésben ugyanis teljesen különbözik a véleményetek, amely téged kifejezetten kiakaszt. Igyekszel egy darabig csendesen hallgatni az illető álláspontját, eljön azonban az a pont, amikor nálad is elszakad a cérna és nem tudsz tovább uralkodni magadon. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontod és nem hagyod, hogy mások ellenvéleménye ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!