Napi horoszkóp február 23.: a Skorpiók számukra fontos ügyért harcolnak, a Vízöntők szívesen segítenek mindenkinek

Borítókép: Napi horoszkóp február 23.: a Skorpiók számukra fontos ügyért harcolnak, a Vízöntők szívesen segítenek mindenkinek Forrás: gettyimages
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP február 23.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hisz megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, Te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed, időt áldozol rá és mihamarabb abszolválod. Ha a végtelenségig nyújtod a dolgot, annál később szabadulsz, ám az a bizonyos bogár folyamatosan ott ül addig is a füledben, hogy nem odázhatod el. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha befejezed és lezárhatod az ügyet, mert így csak egyfolytában frusztrál a dolog, ennek pedig semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismereted, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

BIKA (április 21-május 21)

Senkinek nem tudsz nemet mondani semmire, akármilyen nagy volumenű dologgal bíznak meg, ettől azonban annyira túlzsúfolod a napod, hogy a saját dolgaidra egyáltalán nem marad időd. Ettől, érthető módon rendkívül frusztrálttá válsz, magadra haragszol elsősorban, de a környezetre is meglehetősen neheztelsz, hisz a hétvégét nem így akartad volna indítani. Igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy ebből is tanultál valamit, ez esetben azt, hogy a Te kötelezettségeid prioritást élveznek és ha emellett marad szabadidőd, bevállalhatsz plusz terheket, amivel a népszerűségi indexed az eget verheti. Első helyen azonban jó magad állsz, legközelebb már ezt is tudni fogod!

IKREK (május 22-június 21)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, amelytől olyan eredményt vársz, hogy azt mondhasd, érdemes volt áldozatot hozni érte, ám ez a bizonyos eredmény valahogy mégsem jön olyan könnyen. Mivel azonban elég hosszú ideje dolgozol rajta, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy vannak olyasfajta akadályok, amelyeket mindenképp meg kell tudnod ugrani ahhoz, hogy a végén joggal és tiszta lelkiismerettel élvezhesd a munkád gyümölcsét. Ne próbálj átugrani egyes lépéseket, ezek most méterről méterre végig kell haladnod ahhoz, hogy elérd a célod. Jóllehet, tovább tart majd az utad, de hidd el, hogy a végén annál zamatosabb lesz az a bizonyos gyümölcs!

RÁK (június 22-július 22)

Elhamarkodottan bírálsz valakit, akit tulajdonképp csupán csak felszínesen ismersz, épp ezért azzal sem vagy tisztában, hogy mit és miért cselekszik az életében. Nem biztos, hogy bölcs dolog megítélni egyetlen mondata, vagy cselekedete alapján, amennyiben izgatja a fantáziád, igyekezz jobban megismerni ahhoz, hogy objektívebb véleményt formálhass magadban az illetőről. Rengeteg ember, rengetegféle utat jár be élete során, nem tudhatod tehát azt sem, akarták-e, tervezték-e ezt az útvonalat, vagy úgy szakadt a nyakukba az egész teher, amit a hátukon cipelnek. Légy hálás a Sorsnak azért, hogy neked nem így alakult az életed, hogy azon az úton haladsz, amelyen nem olyan fárasztó a séta és nem kell olyan sok áldozatot bemutatnod a sikerért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rá kell jönnöd, hogy valami, aminek nagy elánnal kezdtél neki, nem úgy alakul, ahogy azt az elején vártad, vagy eltervezted. Ez egy kissé elkeserít, hisz már az elején olyan szálak bonyolítják az ügyet, amelyek megoldása kissé megijeszt, nem is vagy biztos benne, hogy megvan benned a tudás, amivel ki tudod bogozni az összegabalyodni látszó szálakat. Kicsit több önbizalom és magadba vetett hit kell azonban ahhoz, hogy megoldd a helyzetet, nem lehetetlen a siker elérése, csupán megrémített a sok, eléd gördülő akadály. Fuss neki, hidd, hogy meg tudod ugrani őket és egyszerűen rugaszkodj el. Képzeld el, ha a gátfutó minden akadály előtt megállna az Olimpián! A bajnokok nem így születnek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél elérni valamit, amiről azt hiszed, mindenképp szükséged van rá. Ennek oltárán bármit képes vagy feláldozni, csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több, vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, hogy ilyesfajta áldozatokat hozz meg érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, ne akard minden áron elérni, lásd be, ha már túl nagy áldozatokkal jár és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden, másféle dolog van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes emiatt keseregned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bármiféle dologba vágod a fejszéd, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak, hogy elismerjék a munkád, minden egyes esetben mintegy visszaigazolásra vágysz, hisz ez ad erőt és lendületet a továbblépésre. Ezúttal azonban valahogy nem jön visszaigazolás, ami erőteljesen elbizonytalanít, azt gondolod, talán nem ez a Te utad, lehet, hogy hagynod kellene és másféle utakat kellene keresned. Ha azonban mindig arra vársz, hogy a környezeted mit szól, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre haladni, csak azért ugyanis, mert nem vesznek körül pom-pom lányok a verseny alatt, attól még egyáltalán nem biztos, hogy nem tudod teljesíteni a távot! Bízz magadban és ne másokra alapozz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra kiemelten fontos ügyért harcolsz a többiekkel teljesen szembe menve, akik emiatt már-már kissé flúgosnak tartanak. Téged azonban ez a legkevésbé sem érdekel, csakis arra koncentrálsz, hogy minden áron elérd a célod. Amennyiben valóban ki tudsz tartani a saját álláspontod mellett, nem érdemes feladni, lehet ugyanis, hogy ma még rajtad nevetnek, de később mindenki leesett állal, megdöbbenve fog majd állni, hogy kitartással és akaraterővel elérted azt, amiért olyannyira elvakultan harcoltál. Lehet, hogy ma még Te vagy a kakukktojás, ám egy nap majd méltán lehetsz büszke magadra, hisz nem csak magadnak bizonyítottál, de pozitív értelemben mindenki rólad fog beszélni!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nagyon dolgozol egy számodra fontos dolgon, úgy tűnik számodra, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy megakadályozza minden egyes lépésed. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Nem érdemes egy adok-kapok játékba belemenned vele, egyszerűen csak tudasd vele, hogy pontosan tudod, mi a terve és mivel fontos számodra ez a bizonyos cél, így minden tőled telhetőt megteszel majd érte, ennek érdekében bizony hajlandó vagy kesztyűt húzni és ringbe szállni az illetővel az érdekeidért! Ne hagy magad, mert ha átveszi az irányítást, onnantól elúszott a hajód!

BAK (december 22-január 20)

Végre úgy érzed, megtaláltad a saját utad és megnyugtat a tudat, hogy ez az, amin ezúttal a szíved és az eszed is egyetért. Mivel nem lehetsz biztos benne, hogy meddig tart az elégedettség érzése, használd ki minden percét és élvezd a pillanatot. Lesznek ugyan elegen, akik megpróbálnak majd befolyásolni, de Te semmiképp ne hagyd magad mások által letéríteni az ösvényről! Ha senkire nem hallgatsz és eléred a célod, az egy mindennel felérő bizonyíték lesz majd, hogy érdemes hinned magadban és abban, hogy kellő mennyiségű akaraterővel akár a Világot is le tudod győzni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minden erőddel arra törekszel, hogy másokat boldognak láss, hogy Te legyél az, aki mindenkinek fényt hoz az éjszakába és utat mutat, merre is kellene menniük. Így azonban, amíg másoknak egyengeted az útját, csak a saját céljaidra és boldogságodra sem marad időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi van a fontossági sorrended legtetején: a saját életed, vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagad feláldozva segítesz, nem biztos, hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lesz rájuk, ott állnak majd mögötted úgy, ahogy Te is tetted annak idején. Épp ezért szelektálj és csak olyanok mellé állj, akikre majd Te is számíthatsz, ha úgy adódik!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan, számodra rendkívülien frusztráló helyzetbe kerülsz, amelyben valaki teljesen elnyom, rád erőltetve egy szerepet, ami nagyon távol áll tőled. Minden porcikád az ellen tiltakozik, hogy elvállald, kifejezetten dühös vagy, ha a szituációt magad elé képzeled, épp ezért eljött a pillanat, hogy ezt elmond az érintett személynek is. Az apró részletekre is kitérve vázold fel az álláspontod, megfelelően indokold meg, miért nem vállalod azt, amit rád erőltetett és győzd meg róla, hogy minden elveddel ellenkezik az a feladat, amelyet teljesítened kellene. Amennyiben higgadt tudsz maradni, meg lesz az esélyed arra, hogy meggyőzd az igazadról. Érthető módon nem vállalsz olyasmit, amit csak álarcban mernél megtenni!