Napi horoszkóp február 22.: a Nyilasok új kihívásra vágynak, a Halaknak romantikus élményben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp február 22.: a Nyilasok új kihívásra vágynak, a Halaknak romantikus élményben lehet részük
Ma is érdemes elolvasnod, mit tartogat számodra a csillagok állása!

NAPI HOROSZKÓP február 22.

KOS (március 21-április 20)

Egy régi ismerősöd gyengéd érzelmeket táplál feléd, ám eddig hasztalan ostromolt, semmi jelét nem mutattad annak, hogy nyitott vagy egy új kapcsolatra. Amennyiben tehernek érzed azt, hogy egyfolytában, megállás nélkül körülötted legyeskedik, határozottan hozd tudtára, hogy ezúttal rossz ajtón kopogtat, sajnos nem tudod beengedni, mert a szíved máshoz húz már. Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt, hisz sokkal okosabb most megállítani, mielőtt még hamis illúziókat táplálva, a kelletténél jobban belédhabarodik!

BIKA (április 21-május 21)

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a Te támogatásod kéri, ez azonban számodra roppant kényelmetlen szituációt idéz elő. Igyekezz diplomatikusan távol maradni, hisz nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ebben a helyzetben. Egyértelműsítsd mindkettejükben, hogy nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt konfliktushelyzetbe keveredni! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézet eltérésük. Szinte biztosan hálásak lesznek neked!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasfajta problémán lovagolsz, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám Te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amelyhez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet generálni és szembemenni a szabályokkal, csak azért, hogy olyasmi után kutass, aminek már régen nincs jelentősége, vagy jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Csak rajtad múlik, merre indulsz!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap rendkívül zökkenőmentesen alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni a mára eltervezett programjaid. A nap hátralévő részét csak magadra szánd, olyan elfoglaltságokat szervezz, amelyek csak rólad szólnak és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj el vásárolni, ül be valakivel egy moziba, vagy egyszerűen csak beszélgessetek az Élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van egy kis lopott időre, amit csak magadra fordíthatsz! Hidd el, ezután sokkal hatékonyabb leszel majd minden szempontból!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra kifejezetten zavaró viselkedéssel bír, szinte el sem tudod viselni a közelségét. Ez egy idő után jól látszik az arcodon is, az az ember vagy ugyanis, aki nem-igen tudja titkolni az ellenérzéseit bizonyos helyzetekben. Amennyiben úgy döntesz, hogy valóban nehezen tolerálod és nem is vagy hajlandó megerőltetni magad, inkább kerüld a társaságát, hisz nem ér annyit az egész, hogy átgyalogolj a lelkivilágán és megalázd. Érdemes gondolkodnod, mielőtt szóra nyílik a szád, mert olyasmi is kicsúszhat rajta, ami mások számára bántóan hat.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz tovább menni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldás centrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen ismeretlen szituációban találod magad, soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt az első pillanatban szíved szerint azonnal felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban izgatja a fantáziád az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes maradnod és elmerülnöd az ügy részleteiben. Nem feltétlenül rejt a dolog negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a kreativitásodat kell kibontakoztatnod. Ne félj elindulni, csak állj meg bátran a lábadon és nem fog tudni megingatni a legnagyobb széllökés sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakivel parázs vitába keveredsz csak azért, mert különböző álláspontot képviseltek egy bizonyos témát illetően. Te sem engedsz a saját elveidből és az illető is köti az ebet a karóhoz, emiatt két különböző irányba haladtok. Be kell azonban látnod, hogy ez bizony sehova nem fog vezetni, ha Te sem engedsz a huszonegyből, soha nem fogtok közös nevezőt találni és még a kapcsolatotok is rámehet erre a konfliktusra. Ne akarj mindenáron meggyőzni valakit arról, amit nem hajlandó elfogadni, amennyiben nem látsz semmiféle egyességre lehetőséget, jobban teszed, ha intelligens emberek módjára tovább lépsz és nem engeded azt, hogy ez az egyetlen vita rányomhassa a bélyegét a közös jövőtökre! Tanulj meg elengedni bizonyos dolgokat a saját nyugalmad érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

A régi monotonitást megunva olyasmin töröd a fejed, ami kicsit kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Emiatt egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján próbálj gondolkodni. Nincs azzal probléma, ha kicsit feljebb tolod a határaidat, ha kimozdulsz a komort zónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, amellyel bármi eredményt érhetsz el úgy, hogy boldog lehess. Nem kell annak a kihívásnak feltétlenül olyan volumenűnek lennie, amely számodra is elérhetetlen, de élvezd, amit csinálsz!

BAK (december 22-január 20)

A hétköznapi szürkeségből egy olyan váratlan meglepetés ránt ki, amelyre nem is számítottál, ráadásul egy olyan személytől érkezik, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha ilyen kedves gesztust küld feléd. A mai napon már semmi nem szegheti a kedved, akkora lendületet kaptál, hogy szinte egy levegővel át tudnád szelni ez ötven méteres medencét is és ezt csak ennek a bizonyos személynek köszönheted. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még nagybetűs Emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Értékeld a gesztust és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas szikla gördül majd le rólad. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon minden adott egy romantikus élményre, olyasvalaki akad az utadba, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten unszimpatikus, de második benyomásra eléggé imponál, ahogy megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hisz ha beleéled magad, benne lehet a bukás esélye is! Ne láncold rögtön magadhoz, mert futva fog menekülni előled! Csak okosan keverd a kártyákat!