Napi horoszkóp, február 19.: a Kosok végre megtalálják a megoldást, a Mérlegek passzív pihenéssel készülnek az új kihívásokra

Borítókép: Napi horoszkóp, február 19.: a Kosok végre megtalálják a megoldást, a Mérlegek passzív pihenéssel készülnek az új kihívásokra
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok

NAPI HOROSZKÓP, február 19.

KOS (március 21-április 20)

Régóta küzdesz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ám egészen eddig a pillanatig nem akadt senki, aki hasznos tanácsot, vagy esetleg segítséget adhatott volna. Most azonban mégis úgy tűnik, hogy megjelent a fény a végeláthatatlan alagút végén, szinte a semmiből jelenik meg ugyanis az a személy, aki kötelet dobhat a mélybe és kisegíthet ebből a faramuci helyzetből. Ne hezitálj, fogadd el, úgysincs nincs más választásod, hisz az már régen kiderült, hogy önmagadtól képtelen vagy megoldani a szituációt. Tálcán kínálják a megoldókulcsot, neked pedig semmi más dolgod nincs, mint elfogadni, megköszönni és behelyettesíteni az egyenletbe. Nem is volt olyan lehetetlen, mint amilyennek tűnt, igaz? Most talán elegendő bizonyítékot kaptál arra vonatkozóan, hogy sosem érdemes feladni, mert nem tudhatod, mikor és milyen formában érkezik a megoldás!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra rendkívül fontos ügyön dolgozol hosszú ideje és most úgy hozza a helyzet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy megéri áldozatot hozni a célért, be kell fektetni ahhoz, hogy a végén gyümölcsöző lehessen ez a fajta vállalkozás. Szedd össze a gondolataid, megfelelően építsd fel a mondanivalód, így amennyiben elég meggyőző vagy, sikerülhet magad mellé állítani azokat a személyeket, akik hasznos részét képezhetik a projektnek. Vesd be minden taktikád, adj bele apait-anyait és meglátod, sikerülni fog! Csak bízz magadban, akkor leszel a leghitelesebb!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasfajta lehetőség kínálkozik a mai napon, amelyhez igen nagy áldozatokat kell hoznod ahhoz, hogy végül célba érhess. Ez azonban az a pillanat, amikor mindenképp mérlegelned kell, hogy megéri-e tizenkilencre lapot húzni és mindent feláldozni, vagy jobb inkább a biztonsági játékra törekedni és kockázat nélkül olyasfajta lehetőséget keresni, ahol nem kell egy lapra feltenni mindent, hisz ezután jöhet eső, jöhet hó, neked pedig akkor már nem-igen lesz lehetőséged visszafordulni és angolosan távozni. Nem hajt a tatár, nem kell olyasmit elvállalnod, amelyben nem érzed komfortosan magad és túl ingoványos a talaj! Lassan járj, tovább érsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé kezdesz ráunni, hogy egyfolytában egyetlen dolgot kántálsz megállás nélkül, ám eddig süket fülekre találtál. Mielőtt azonban minden frusztrációd azokon a személyeken töltenéd ki, akiknek közük nincs a dologhoz, érdemes az érintetteket megszólítani ez ügyben és mihamarabb higgadtan a tudtukra hozni, hogy nálad bizony kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha ezután is teljes érdektelenséget tapasztalsz, akkor itt az ideje, hogy olyasfajta változtatásokat eszközölj, amelyek egyszer és mindenkorra felszabadítanak az állandó idegeskedés alól és végre tovább léphetsz a helyzetből. Ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret furdalásod, hisz Te mindent megtettél, innnentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a közvetlen környzetedben, aki olyasfajta dologban kéri ki a tanácsod, ami nem tartozik feltétlenül a kényelmes kategóriába. Mivel azonban hazudni nem szeretnél, így egészen finoman fogalmazd meg az álláspontod, de arra mindenképp ügyelj, hogy ne lépj át egy olyan láthatatlan határt, amelyen túl már felelősséget kell vállalnod és olyasmiért tartani a hátad, amelyre egyáltalán nincs szükséged. Egyszerűen mondd el azt, hogy mit gondolsz, anélkül, hogy komolyabban belenyúlnál a dologba. Legyél diplomatikus, hiszn nem kell minden helyzetben kendőzetlenül szóra nyitnod a szád, sok esetben sokkal bölcsebben teszed, ha vigyázol magadra is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a környezetedben mindenki elégedett legyen a teljesítményeddel, ez azonban egy fajta olyan kényszer és nyomás, amely rád nehezedik, hogy szinte már kezdesz összeroppanni alatta. Mielőtt azonban leszáll a köd és az őrület határára kerülsz, igyekezz mindenképp lejjebb adni a mások által elvárt teljesítményből, tedd lejjebb a lécet és olyan magasságba helyezd, amelyet még gond és sérülés nélkül tudsz megugrani! Ne feledd, elsősorban saját magad próbáld elégedetté és boldoggá tenni, amennyiben ugyanis fáradhatatlanul futsz a mókuskerékben, előbb, vagy utóbb összeakadnak a lábaid és akkorát esel, hogy azt sokáig emlegetni fogod! Kit érdekel, mit várnak el tőled, nem vagy Te díjugrató versenyló, aki kockacukorért ugrálja át az akadályokat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben nagyobb sebességre kapcsoltál pontosan azért, hogy a hét utolsó napján semmi ne zavarhassa meg a pihenésed és egész nyugodtan tölthesd fel az energia raktáraid. Épp ezért mára ne tervezz semmiféle nagyobb volumenű programot, a kikapcsolódásnak azt a passzív formáját válaszd, amelynek segítségével teljesen feltöltődhetsz az előtted álló hét kihívásaira. Főzzetek a szerelmeddel egy finom ebédet, heveredj a kanapéra, olvass egy jó könyvet, vagy összebújva nézzetek meg egy romantikus filmet! A házimunka, a tennivalók mind-mind várhatnak, ez a nap ugyanis teljesen a pihenésé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi napokban nagyon bánt valami, egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog, hisz a bogár folyamatosan ott ül a füledben. Mivel mára már eléggé frusztráló lett, itt az ideje, hogy megoszd egy számodra fontos emberrel, aki a bizalmad élvezi és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni vele. Mondj el mindent részletesen, kérj tanácsot és légy nyitott mindenfajta megoldásra, hisz csakis így fogsz tudni megszabadulni ettől a bizonyos bogártól, ami nem hogy nem hagy nyugodni, de a közérzetedre is kezdi rányomni a bélyegét. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére és egyszer, s mindenkorra lezárod, az életkedved is garantáltan vissza fog térni!

NYILAS (november 23-december 21)

Tanácsra van szükséged egy rendkívül fajsúlyos dologgal kapcsolatban, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy elakadtál a dologban. Nem kell azonban kétségbe esned, hisz nem vagy egyedül, olyan személyek akadnak ugyanis a közvetlen környezetedben, akikről pontosan tudod, hogy bármikor bármiben számíthatsz rájuk. Épp ezért kérd ki nyugodtan a vélményük, oszd meg a kétségeid velük és légy nyitott arra, amit mondanak. Még az is lehet, hogy olyasfajta lehetőségekkel kapcsolatban nyitják fel a szemed, amelyeket eddig egyszerűen észre sem vettél. Jó, hogy nem vagy egyedül, hálás lehetsz az ilyen támogatókért!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú és rendkívül fárasztó küzdelem után végre sikerül pontot tenned egy végeláthatatlan mondat végére, amelyről nehezen hitted, hogy valaha be tudod majd fejezni úgy, ahogy azt az elején elképzelted. Most azonban úgy tűnik, hogy bár nem teljesen úgy alakult a helyzet, ahogy eltervezted, mégsem lehetsz elégedetlen az eredménnyel. Mivel elég sok energiát leadtál ezért a projektért, a nap hátralevő részében add át magad a pihenésnek és a művedben gyönyörködve, büszkeséggel a szívedben készülj az új kihívásra. Ez is azt bizonyítja, hogy mindig érdemes hinni magadban és a kreativitásodban, mely ezúttal sem hagyott cserben! Így csinálják a profik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben akkora volt a hajtás körülötted, hogy abszolút mértékben elkerülték a figyelmed számodra fontos emberekkel történt események, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz ezt a napot a szeretteiddel tölteni, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg Te a hegyet másztad a céljaidért. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta információk jutnak a tudomásodra, amelyek befolyásolhatják a végkimenetelt egy bizonyos dologgal kapcsolatban, Te pedig pontosan tudod, hogy ezt nem hagyhatod. Bár a napot nem így tervezted, mégsem ülhetsz karba tett kézzel azt várva, hogy a cunami mindent elvigyen, amit eddig sikerült felépítened. Most jött tehát el a megfelelő pillanat, hogy felfegyverkezve harcba indulj és legyőzd akár a trójai falovat is, hisz most a "mindent, vagy semmit" tipikus esete áll fenn, neked pedig semmi más dolgod, mint az, hogy önbizalomtól duzzadva, a megfelelő tudással nekiindulj és megvalósítsd azt, amit elterveztél anélkül, hogy a katasztrófa bekövetkezne! Hajrá!