Napi horoszkóp február 17.: a Kosok új kihívásra vágynak, a Halak magabiztosan haladnak a megkezdett úton

Borítókép: Napi horoszkóp február 17.: a Kosok új kihívásra vágynak, a Halak magabiztosan haladnak a megkezdett úton Forrás: gettyimages
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP február 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, kissé fel kell kavarnod az álló vizet ahhoz, hogy kiszabadulhass a hétköznapi monotonitásból, épp ezért olyan kihívást keresel, amely nem feltétlenül tartozik a komfortzónádba. Próbálj ki új dolgokat, engedd át magad a sodrásnak és meglátod, az új sikerélmények nagy lendületet adnak majd ahhoz, hogy könnyebben és vagányabban átvészeld a hétköznapokat, illetve hogy kellő türelemmel tudj kezelni bizonyos szituációkat, amelyekhez azelőtt nem volt türelmed. Ki mondta, hogy neked is feketén fehéren a dominósorba kell illeszkedned? És ha megborul az eleje? Borulsz Te is a többiekkel? Na ne, ezt nem hagyhatod! Ragadd meg a lehetőséget, mert nem tudhatod, mikor kínálkozik fel újra!

BIKA (április 21-május 21)

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani bizonyos dolgokat, amelyek már régen nyilvánvalóak, ám a következményektől félve inkább a szőnyeg alá söpröd őket. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, hisz egyszer csak, egy váratlan pillanatban az egész a fejeden landol majd és annál kellemetlenebb lesz számodra, épp ezért érdemes mérlegelned, hogy ha nem is szívesen teszed, de legyőzől minden félelmet magadban és szembenézel a kicsit savanyúbb dolgokkal is, avagy egyfajta önámításban éled az életed azzal a kockázattal, hogy a kellemetlen titkok bármikor napvilágot láthatnak és mások szeme láttára kell a felelősséget vállalnod! Gondold végig és dönts okosan!

IKREK (május 22-június 21)

Túl sokat vártál valamitől, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, így most bosszankodva ugyan, de próbálsz minél többet és többet kihozni a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy ilyesmire pazarolnád a drága időd, igyekezz minőségileg értelmes dolgokkal foglalkozni a hét utolsó munkanapján, hisz úgy tűnik, a jelenlegi tevékenységeddel csupán az időd vesztegeted. Szánj egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el feletted! Majd holnap nekfutsz újra a távnak, egy utolsó lélegzetvétellel megpróbálhatod mégegyszer, amennyiben azonban nem sikerül, fogadd el és engedd útjára, hisz ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy csak egy kudarcélménnyel leszel gazdagabb!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében olyasfajta álarcot húzol magadra, amely egyáltalán nem illik rád. Így azonban megvan az esély arra, hogy elveszítsd az önazonosságod, olyasfajta szerepbe kényszerítve magad, amely roppant módon távol áll tőled. Nem kell kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis annyi pozitív tulajdonsággal, amely elegendő ahhoz, hogy elfogadjanak. Ne görcsölj rá semmire, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne arra koncentrálj, hogy épp most vizsgázol mások előtt. Ha elfogadnak olyannak amilyen vagy, az szuper, ám amennyiben olyasmit várnak el tőled, ami nem Te vagy, ebben az esetben nem is biztos, hogy van egyáltalán keresnivalód ebben a bizonyos társaságban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetően az a típusú ember vagy, aki nem szereti a kockázatos játékokat, mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónán belül lavírozhass el különösebb kihívások nélkül, emiatt kissé egysíkú az életed. Ma azonban mégis elgondolkodtató lehetőség akad az utadba, amely az első pillanatban kissé ijesztő lehet számodra, ám korántsem biztos, hogy hagynod kellene elúszni az árral. Próbálj a félelmeiden úrrá lenni és gondolj bele, hogy milyen magasságokig érhetsz el, ha kipróbálod magad a dologban. Hagyd el a komfortzónád egy rövid időre és meglátod, hogy meglesz a gyümölcse. Időnként érdemes a határaidat feljebb és feljebb tolni annak érdekében, hogy sikerélményeket és tapasztalatot szerezhess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyasmiket is beleértve, amikhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban udvari bolondot csinálva magadból egy lábon kezdenél tojással a kezedben zsonglőrködni, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amihez igazán értesz. A siker érdekében érdemes tehát olyasmibe kezdened, amelyhez annak előtte volt már némi közöd és nem a sötétben tapogatózol, így fogod csak tudni elérni azt, amit szeretnél! Ez ugyan a "most vagy soha" tipikus esete, de ne ugorj fejest olyasmibe, ami kudarcélményt okozna!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje rendkívüli módon vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljes mértékben, ha valóban kézzel foghatóvá válik, addig bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely elfújja a széllel. Tegyél meg mindent a magad részéről azért, hogy akármi történik, neked tiszta legyen a lelkiismereted! Ha a kezedben tartod, azt már úgy sem veheti el tőled senki és nyugodtan büszkélkedhetsz vele!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kecsegtető üzleti ajánlatot kapsz, amelyből egy kis befektetéssel elég nagy hasznot húzhatsz, ám a dolog szépséghibája mégis az, hogy minden jelenleg végzett tevékenységed fel kell függesztened ahhoz, hogy csak erre az egyetlen egy dologra összpontosíthass. Épp ezért most mérlegelned kell, hogy megér-e mindent a háttérbe szorítanod és ezerrel belevetned magad az új bizniszbe, avagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszva az aktuális feladatokra koncentrálni. Mérlegelés közben figyelembe kell azonban azt is venned, hogy ez a lehetőség nem lesz mindig egy karnyújtásnyira és az ajánlatnak is van szavatossági ideje!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére Te sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött! Miért tartanád a hátad mások helyett?!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, hiába próbálsz feljebb kapaszkodni a hegyen, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz tovább mászni. Amennyiben nincs energiád, ül le, pihenj meg, gondold végig, mik azok a célok, amikért küzdesz. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt meghódítanod a csúcsot. Hidd el, attól mert elfáradtál, nem kell feladnod, hisz ha már ennyit küzdöttél, nem érdemes most visszafordulnod. Nagyon csalódott leszel, ha hátat fordítasz és nem lesz benned elegendő kitartás. Adj időt magadnak, neked is jár egy esély a győzelemre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje, hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, mely minden másról elvonta a figyelmed, gyakorlatilag szinte kizárólag csak ezzel foglalkoztál. Most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass el új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden, hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, vagy elvonják a figyelmed, neked csak magadra kell koncentrálnod, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

HALAK (február 20-március 20)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy Te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!