Napi horoszkóp, február 12.: a Bikák magabiztosan mennek a céljaik felé, a Skorpiók kikapcsolódnak a hét utolsó napján

Borítókép: Napi horoszkóp, február 12.: a Bikák magabiztosan mennek a céljaik felé, a Skorpiók kikapcsolódnak a hét utolsó napján Forrás: Getty Images
Izgi üzenetek jöttek a csillagoktól.

NAPI HOROSZKÓP, február 12.

KOS (március 21-április 20)

Az a fajta ember vagy, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent jó előre, nagyon pontosan és precízen kiszámít és eltervez, azért, hogy még véletlenül se kerülhessen semmiféle porszem a gépezetbe. Ezúttal azonban hiába gondolkodtál előre, mégis olyasmi történik, amely szinte teljesen felfordítja az eredetileg eltervezett menetet és arra kényszerít, hogy a tervrajzot eldobva hirtelen és gyorsan cselekedj annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ne dühöngj emiatt, vannak az életben olyan váratlan helyzetek, amik felülírnak mindent, ezért jó, ha rendelkezel mindig egy B-tervvel is, hisz ezesetben nem érhet akkora meglepetés és nem kell eszeveszett kapkodásba sem kezdened!

BIKA (április 21-május 21)

A benned lévő, kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldanod a helyzetet, mely egyre magabiztosabbá tesz, ezáltal sokkal gyorsabban tudsz dolgozni. Akadnak majd olyanok, akik megpróbálják a helyzetet befolyásolni azzal, hogy minden lehetséges pillanatban beleszólnak, mit és hogyan csinálj, ám neked abszolút nem kell foglalkoznod velük. Diplomatikusan, de cseppet sem arrogánsan értesd meg velük, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, nem kértél segítséget és nem szorulsz arra, hogy kézen fogva vezessenek, hisz pontosan tudod, merre menj az ösvényen! Csak így tovább!

IKREK (május 22-június 21)

Azonos időben túl sok mindenen próbálod rajta tartani a szemed, amely előbb-utóbb meg is bosszulja magát, porszem kerül ugyanis a gépezetbe, ami megakasztja a működést. Ne csodálkozz azonban ezen, hisz Te is pontosan tudod, hogy nem lehet egy fenékkel egyszerre több lovat megülni, mert nagyot eshetsz. Amíg nem késő, addig próbáld a tennivalókat megosztani egy olyan személlyel, akinek ismered a munkásságát, így csukott szemmel is rábíznád magad! A jövőben igyekezz egy határvonalat húzni magadban, amelynek elérésével, a meglévő feladatokon túl már nem vállalsz többet. Ez nem csak a Te érdeked, hanem azoké is, akik túlbuzgásod következményeit viselik!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Olyasmivel kapcsolatban teszi magasra a mércét, amelyről már a legelején tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni. Épp ezért, hogy ne utólag okozz csalódást, még azelőtt tisztázd vele, mielőtt bármibe belekezdenél. Mondd el neki, hogy a Te határaid is végesek, nem tudsz akármeddig elmenni, csak hogy teljesíts dolgokat, de legalább megpróbálod, hogy magadnak se okozz csalódást. Ne aggódj, nem a Te hozzáállásoddal van a probléma!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy rendezd a korábbi nézeteltéréseidet, békét köss a számodra fontos emberekkel, illetve lezárj olyan helyzeteket, amelyekről úgy érzed, abszolút nem visznek sehová, sokkal inkább hátráltatnak. Fordítsd most minden figyelmed annak, hogy mindent elsimíts magad körül annak érdekében, hogy megnyugodjon a lelkiismereted és ezek a dolgok ne zavarhassanak a továbbiakban! Hidd el, megéri utána járni a dolgoknak és rendet tenni az Életedben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos dolgon, folyamatosan jönnek az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amit épp csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügybe fektetsz rendkívül sok energiát, ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz új kihívások elé nézni, ám most be kell tartanod a prioritási sorrendet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hajlamos vagy arra, hogy csak azért, mert valaki negatív kritikával illet, abbahagyd, amit csinálsz, hátat fordíts neki és új dolgokba kezdj, egészen addig, amíg nem akad valaki, aki elismer és pozitív vélemény alkot rólad. Így azonban elég sok, befejezetlen ügyed van, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagytad a kérdést, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. El kellene döntened, mi a fontosabb számodra: az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy az, hogy adott esetben Te magad, saját önerődből sikereket érhess el és ezzel akkora lendületet kapj, hogy végig tudd csinálni, azt, amit elkezdesz, így tehát nyugodtabban alhass! Ne engedd, hogy mások véleménye ennyire mérvadó legyen számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég zsúfolt, munkával és rohanással teli héten vagy túl, Te is érzed, hogy talán kissé túlvállaltad magad. Épp ezért ezúttal ne vállalj semmi olyasmit, ami különösebben nagy energia leadással járna. Egyszerűen csak a pihenésre koncentrálj, mert ha a hét utolsó napján is olyan programokat vállalsz, amelyek nem engednek kikapcsolódni, nem marad energiád a következő heti kihívásokra sem. Időnként meg kell tudnod húzni egy határt, mert az egészséged is rámehet a nagy hajtásra! Ne engedd, hogy feladatokat bízzanak rád, ezúttal bárki bármit kér, diplomatikusan utasítsd vissza és helyezd magad előtérbe, mindenki fölé. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz Te is halandó ember vagy, akinek végesek az energiaraktárai!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem osztod a többiek véleményét egy bizonyos helyzetben, emiatt úgy érzed, kinéznek a társaságból. Ne akarj senkit meggyőzni, fogadd el, hogy másoknak különbözik a véleményük, de csak azért, mert ferde szemmel tekintenek rád, ne legyen rosszabb a kedved, vagy ne adj alább az elveidből. Gondold végig, kinek és mit mondasz, mert a különbségek vitákat szülhetnek, amelyek csak mérgezik az emberi kapcsolatokat. Vállald fel bátran önmagad, az álláspontoddal együtt és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek. A szürke egerek között van végre egy színes is!

BAK (december 22-január 20)

Kezdenek az általad megkezdett munkák zamatos gyümölcsöt teremni, végre látod, hogy a sok-sok befektetett energia és fáradtság most megfizetődni látszik. Ez újabb lendületet ad a további küzdéshez, hisz látod, hogy van értelme annak, amit csinálsz. A sok munka mellett találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad, hisz fáradtan nem lehet ugyanazzal a hatékonysággal dolgozni, mint amivel teljes feltöltöttséggel! Minden, amit eddig csináltál, biztos alapokra van helyezve, attól tehát mert egy picit lazítasz, még semmi nem fog kárba veszni, nem fog a kártyavárad összedőlni. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre nem tornyosulnak a fejed felett a feladatok, nem kell azon görcsölnöd, mikor van a határidő és mivel kell még végezned. Igyekezz kihasználni az alkalmat és szánj egy kis időt a testi-lelki töltődésre, amikor csak is magadra koncentrálsz mindenféle kötelezettség okozta kötöttség nélkül! Tarts a barátnőiddel egy csajos napot, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat és egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is szükséged van arra, hogy a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapokból kiszabadulva, a hét utolsó napján esélyt adj az élvezeteknek!

HALAK (február 20-március 20)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért Te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni a lezárás, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.