Napi horoszkóp február 10.: a Kosok váratlan szituációban kockáztatnak, a Rákok szerelmi élete felpezsdülni látszik

Borítókép: Napi horoszkóp február 10.: a Kosok váratlan szituációban kockáztatnak,  a Rákok szerelmi élete felpezsdülni látszik Forrás: gettyimages
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP február 10.

KOS (március 21-április 20)

Noha minden élethelyzetben a biztonsági játékra törekszel, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot hoznod a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célod. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyesfajta tapasztalatokból tudsz a legtöbbet tanulni, amelyeket a későbbi életed során is adekvátan használhatsz fel. Csak legyél magabiztos, állj meg a lábadon és ne hagyd, hogy eltántorítson a félelem! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak magadban kell hinned!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, erre alapozva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást irányodba is. Ma azonban mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, ám az illető váratlanul faképnél hagyott, miközben Te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy megoldd a szituációt. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki lesz társad a bajban!

IKREK (május 22-június 21)

Általában nem vagy az a fajta ember, aki a fogához veri a garast, ha valami megtetszik, arra nem sajnálod a pénzt. Időnként azonban érdemes gátat szabnod ennek a féktelen hedonizmusnak, mert ahogy a jelenlegi helyzeted mutatja, a pénzügyeid tekintetében kicsit messzire mentél és ez nehéz helyzetbe hozhat a hónap további részében. Igyekezz jobban beosztani a rendelkezésre álló keretet és csak olyasmit engedj meg magadnak, amire feltétlenül szükséged van. Ha ennyire nagy nehézséget okoz az, hogy bizonyos anyagi keretek között maradj, jobban teszed, ha másra bízod a pénzügyeid kezelését és egy próbát teszel, hogy ebben az esetben vajon hónap végén természetes lesz-e a mosolyod, ha meglátod a bankszámlakivonatod!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap a felismerések napja, valaki ugyanis régóta legyeskedik körülötted, minden fórumot kihasznál arra, hogy imponáljon neked, Te pedig eddig észre sem vetted a nyomulását. Ma azonban olyan, egyértelmű utalást kapsz az illetőtől, amely félreértelmezhetetlen számodra. Amennyiben nyitott vagy egy új kapcsolatra, nem megy az agyadra ez a fajta nyomulás, érdemes egy esélyt adnod a dolognak, Nem tudhatod ugyanis, hogy a herceg jött-e fehér lovon, álruhában autóval. Ne aggódj, egy randival még nem kell elkötelezned magad, senki nem fogadott még ugyanis örök hűséget a vacsora asztal mellett! Ismerd meg jobban és aztán el tudod majd dönteni, hogy megéri-e a dolog, vagy csak idővesztegetés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre megtaláltad a saját utad, hosszú bolyongás után most már van egy olyan cél, amiért küzdesz, amiről úgy gondolod, hogy megéri a fáradtságot. Régóta kerested az utad és most rendkívülien boldoggá tesz az, hogy van miért elindulnod és megkeresni a saját boldogságod. Nyugtasd meg a környezeted, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, emiatt nem tetszésüknek adnak hangot. Amennyiben mindennel megfelelően előkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj neki, hisz ma még rendelkezésedre áll minden eszköz, de ki tudja, holnap milyen napra ébredsz! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly terveket szövögetsz, amelyekbe nem elég csak úgy fejest ugrani, elő is kell készülni rájuk. Sajnálatos módon azonban nem mindenki lelkesedik veled együtt, akadnak olyanok körülötted, akik nem ugranak ki a bőrükből a tudattól hogy mire készülsz. Akik közülük fontos szerepet töltenek be az életedben, azokra érdemes annyi időt szánnod, hogy elmondod nekik a miérteket és megnyugtatod őket, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, ezért készülsz fel rá. Légy óvatos, hisz olyanok is lesznek majd az aggódók között, akik egyáltalán nem féltenek, sokkal inkább az ötleteid és terveid irigylik, épp ezért legyeskednek annyit körülötted. Amennyiben nem titok, avasd be őket, ellenkező esetben vigyázz, kivel és mit osztasz meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Zsúfolt életed és munkával telt hétköznapjaid miatt kissé elhanyagoltad a testmozgást az utóbbi időben, ma azonban lehetőséged adódik arra, hogy beiktass egy kis sportot a hét utolsó munkanapjába. A mozgásnak olyasfajta műfaját válaszd, amelyet nem kell egyedül csinálnod, hívd el a barátaid és töltsétek el aktívan a délutánt! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hisz elszoktál az ilyesfajta aktív tevékenységtől, rövid időn belül mégis bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséges életmód jegyében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta érlelődik benned a váltás gondolata, mely az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, ma pedig megkapod a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

BAK (december 22-január 20)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményed, amely kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel ez a felelősség óriási, azonnal tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, így ugyanis nem hogy nem fogsz tudni nyugodtan aludni, de még a felelősség is hatalmas lesz, amit magadra vállalsz. Épp ezért igyekezz diplomatikusan, állást semmiképp nem foglalva mondani valamit, de mindeközben azt is nyugodtan hangsúlyozd ki, hogy Te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem viseled ezt a cipőt. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, hisz ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy ez valóban nagy felelősség!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A régi monotonitást megunva olyasmin töröd a fejed, ami kicsit kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Emiatt egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján próbálj gondolkodni. Nincs azzal probléma, ha kicsit feljebb tolod a határaidat, ha kimozdulsz a komort zónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, amellyel bármi eredményt érhetsz el úgy, hogy boldog lehess. Nem kell annak a kihívásnak feltétlenül olyan volumenűnek lennie, amely számodra is elérhetetlen, de élvezd, amit csinálsz!

HALAK (február 20-március 20)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással!