Napi horoszkóp február 4.: az Ikrek hatalmas lehetőséget kapnak, a Mérlegek nagyobb pénzösszegnek örülhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp február 4.: az Ikrek hatalmas lehetőséget kapnak, a Mérlegek nagyobb pénzösszegnek örülhetnek Forrás: europress
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, a csillagok ugyanis mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Napi horoszkóp február 4.

KOS (március 21-április 20)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, semmiképp nem vagy hajlandó lejjebb adni abból taktikából, amellyel el szeretnéd érni azt. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helyt állni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveid minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

BIKA (április 21-május 21)

Annyi minden jár most a fejedben, hogy egyszerűen nem tudsz sehogy sem zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataid, emiatt egyfajta káosz látszik eluralkodni mind mentálisan, mind érzelmileg, mind pedig kézzel foghatóan az életedben. Mielőtt azonban összecsapnak a fejed felett a hullámok, igyekezz kicsit magadra maradni, zárd ki a külvilágot és koncentrálj arra, ami lényeges és halaszthatatlan, ami pedig nem annyira égetően fontos, azt inkább akkorra halaszd, amikor már tényleg rend van körülötted. Nem érdemes ennyi mindenbe belefogni, hisz ezzel csak azt éred el, hogy előbb-utóbb lényeges dolgot fogsz figyelmen kívül hagyni, utána pedig már futhatsz az eredmény után! Szedd össze magad, amíg nem késő!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg mindent el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, már-már kissé hitevesztetten dolgozol és ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Ne hagyd most, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess Te is. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depresszív hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sokféle feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb és eredményes befejezést vársz! Meglátod, ha kézzel fogható számodra is az eredmény, sokkal motiváltabb leszel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a Te javadat akarja majd, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül elszórni a pénzt, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, amely hosszabb távra, biztos jövedelmet biztosíthat. Amennyiben azonban mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel ahhoz, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél letétbe helyezheted ezt a bizonyos összeget és tudod, hogy ha a jövőben bármiféle lehetőség adódik, nyugodtan hozzányúlhatsz és biztonsági tartalékként pontosan akkor használhatod fel, amikor szükséged van rá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmed, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak, emiatt eléggé frusztrált vagy. Ne engedd azonban, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad, mielőtt Te is elkezdesz vájkálni az ő titkai között és olyasmi láthat napvilágot, amelyről nem szívesen beszél. Ne aggódj, ez esetben nem rosszindulatról van szó, csupán önvédelmi céllal hozod a tudomására azt, hogy nem fogsz feltett kézzel várni arra, hogy mikor és hogyan árt majd neked! Légy határozott és magabiztos, hidd el, kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a szürke, monoton hétköznapok után ma végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop fekete-fehér életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a tennivalók holnap is ott lesznek, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy egyfajta lendület van a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Sokkal hatékonyabban fog menni minden a mai napon, hisz van egyfajta motiváció előtted. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Nagyobb társaságban valaki neked szegez egy számodra rendkívül kényelmetlen kérdést, amelyre fogalmad sincs, hogyan válaszolj diplomatikusan úgy, hogy egyrészt ne kerülj kellemetlen helyzetbe, másrészt pedig ne lássák rajtad, hogy litereket izzadsz ki egy okos válaszért. Semmi baj, nem kell kétségbe esned a szituációtól, igyekezz megőrizni a hidegvéred és úgy reagálj, hogy semmiképp ne legyen mások számára feltűnő, hogy jelentősen emelkedett a pulzusszámod. Ne menj azonban bele olyan körökbe, amelyekbe belegabalyodhatsz és aztán még kellemetlenebbül alakul a helyzet, de vállald fel bátran a véleményed. Nincs mitől félned, hisz Te is képviselsz egyfajta álláspontot és senkinek semmi köze ahhoz, hogy helyesen teszed-e, vagy nem!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly terveid vannak, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

HALAK (február 20-március 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthetsz be senkit, hisz Te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol annyit, amelyet ha elérsz, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!