4 módszer, ami tényleg elűzni a reggeli rosszullétet

Borítókép: 4 módszer, ami tényleg elűzni a reggeli rosszullétet
Várandósság alatt a nők 85%-a küzd a reggeli rosszullétekkel, de még mindig nincs rá egységes megoldás. Viszont most kerestünk néhány olyan módszert, amelyre rengeteg nő esküszik, és számodra is segítséget nyújthat, ha te is ezzel küzdesz!

1. Citrom

Kezdd a reggeleket egy kis citromos vízzel, és a legjobb, ha mindig van nálad arra az esetre, ha rád törne a rosszullét. A savanyú íze és a benne található hatóanyagok együtt nagyon ütős kombót alkotnak a hányinger ellen.

2. Sós kekszek

A szárazabb kekszek mindenféle töltelék vagy szósz nélkül sós ízesítésben a nők nagy részének segítettek. De vigyázz, ha túl sokat eszel belőlük, akkor meg a terhesség alatti extrém hízással kell megküzdened!

3. Jégkocka

Több nő nyilatkozta azt, hogy a jégkockák szopogatása vagy jeges víz szürcsölése tette helyre a rosszullétet. A hideg stimulálja egy időre az idegrendszert, ebben rejlik az ereje!

4. Mogyoróvaj

A tömény zsír (persze egészséges) és rost lefoglalja annyira az emésztőrendszeredet, hogy ne legyen hányingered. Ráadásul bármennyire is kalóriadús, rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz, ami a baba számára is jó!

A cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.