Napi horoszkóp február 3.: a Skorpiók igyekeznek imponálni a kiválasztottjuknak, a Vízöntők pontot tehetnek egy hosszú folyamat végére

Borítókép: Napi horoszkóp február 3.: a Skorpiók igyekeznek imponálni a kiválasztottjuknak, a Vízöntők pontot tehetnek egy hosszú folyamat végére Forrás: europress
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi Horoszkóp február 3.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, amely nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez egy minimálisan frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna, minden szempontból. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb magad jobban odafigyelsz, ám azért, mert most frusztrálod magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj a közelgő hétvégére!

BIKA (április 21-május 21)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan valami oknál fogva azt gondolod, hogy annyi tudással és tehetséggel áldotta meg a sors, amiért neked háromszor annyit kell ugyan dolgoznod, de benned is van minimum annyi talentum, mint amennyi benne. Időnként azonban sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, lehet, hogy ő abban nem tud jeleskedni, amiben Te vagy egyedülálló. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy kevesebbet érsz, mint mások, hisz neked is vannak olyan tulajdonságaid, amelyeken mások ámulnak el. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

IKREK (május 22-június 21)

Hosszú ideje, iszonyú monotonitással futsz a mókuskerékben, úgy érzed, változásra van szükséged ahhoz, hogy komoly lendületet kaphass annak érdekében, hogy össze ne akadjanak a lábaid és el ne hasalj. Az érzés mostanra elhatározássá kovácsolódott, gondold végig, mi lenne az, ami a hétköznapok szürkeségéből ki tudna emelni és ne késlekedj elindulni egy új élmény felé! Ha minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, sokkal előbb fogsz kiégni belőle, mint azt el tudod képzelni. Ennek elkerülése érdekében időnként el kell hagynod a pályát és le kell ülnöd egy kicsit a kispadra, hogy elegendő erőd és kitartásod legyen az egész mérkőzésen tisztességgel helytállni!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan emberek vesznek körül a mai napon, akik a hétvége közeledtére való tekintettel "hűbele" Balázs módjára mindenbe gyorsan belekezdenek, összecsapva a rájuk bízott feladatokat pont azért, hogy mihamarabb szabaduljanak. Mivel ez rád is hatással van, mindenképp próbáld megállítani őket és elmagyarázni nekik, hogy attól, mert nem akarják már magukat túl mélyre ásni a tennivalóikban, másoknak kell dupla munkát végezni helyettük is. Igyekezz rávenni őket a csapatmunkára, hisz együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívülien felbosszant az Élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra -többek között rád- is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nem törődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szükségük. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva egy másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadról! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely azonban ezúttal megbosszulja önmagát. A tested is jelzést küldött, hogy le kell lassítanod, hogy itt az ideje lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, hisz ez így nem vezet sehova. Érdemes egy kis időt adnod magadnak, pihenj, töltődj fel, hisz az egészséged nem mehet rá a céljaidra. Magadnak már bizonyítottál, a környezetednek pedig sokkal fontosabb, hogy összeszedettnek, lelkileg harmonikusnak és egészségesnek lássanak, mintsem hogy állandó jelleggel téged ünnepeljenek! Mérlegelj, mi a fontossági sorrend számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, emiatt úgy gondolod, hogy ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Találd meg azonban azt a sebességet, amivel még nem tűnik nyomulásnak a közeledésed, ne akard az első pillanatban elijeszteni, inkább óvatosan, lépésről lépésre próbáld feltérképezni, ő mennyit lát a kapcsolatban, illetve a későbbiekben okozhat-e majd csalódást neked. Ha úgy gondolod, hogy megéri belevágni, adj egy esélyt a dolognak, óvatosan fedd fel érdeklődésed, de ne add ki magad teljesen, mert annál több lesz rajtad a támadási felület! Csak óvatosan, finoman, a fokozatosság elvét betartva közeledj!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

BAK (december 22-január 20)

Valaki nagyon odáig van érted, Te azonban nem nagyon érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt a dolognak. Ha kicsit nyitott vagy, és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy megtalálod a boldogságot az illető mellett. Ne aggódj, nem kell odaadnod magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos oldalad mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és szándékairól. Ha mindennek ellenére mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz hosszabb kapcsolatba kezdeni, ne húzzátok egymás idejét, mindenki menjen a maga útjára.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan kimerítő, akadályoktól nem mentes feladatot sikerült befejezned, ami kivett belőled minden tartalék energiát. Mivel elfogytak a benned lévő belső erők a folytatáshoz, épp ezért itt az ideje annak, hogy maximális formára töltsd magad. Használd ezt a napot arra, hogy új ihletet meríts, hogy teljesen kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe ismét egy olyasfajta, nagy volumenű kihívás, amelynek során mindenképp úgy kell odatenned magad, hogy mindenkiben maradandó élményt okozz. Nem lehetetlen, de ehhez most pihenésre van szükséged, senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha meghosszabítod a hétvégét!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a vezetői vénáját szeretné rajtad tesztelni és gyakorolni. Minden lépésedbe beleköt, egyfolytában azt érezteti veled, hogy jobban teszed, ha engedelmesen, az általa támasztott elvárásoknak megfelelően csinálod a dolgod. Mivel azonban nem kényszeríthet semmire, így csupán az a kérdés, hogy ki mersz-e állni a saját érdekeidért. Most érdemes a sarkadra állnod, mert határozottan az értésére kell adnod, hogy nem szorulsz senkire, aki akaratodon kívül szorongatja a kezed!