Napi horoszkóp január 31.: a Bikák készen állnak a változásra, a Skorpióknak pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp január 31.: a Bikák készen állnak a változásra, a Skorpióknak pihenésre van szükségük
A hónap utolsó napjára is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 31.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, ma az őszinte érzelmek napja van, ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz a környezeted előtt. Aki közel áll hozzád, annak bevallod, akivel problémád van, annak elmondod, illetve ha bárhol hibáztál, azt sem szégyelled bevallani. Szép dolog az őszinteség, de vigyáznod kell vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy elmondod az érzéseid bárkinek, számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz ki, mert benne van a pakliban a csalódás esélye is. Ne bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, mert nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz a szavaiddal! Csak óvatosan, kösd be magad a mai érzelmi hullámvasúton!

BIKA (április 21-május 20)

Készen állsz a változásra, úgy érzed, eljött az idő ahhoz, hogy olyan irányba indulj, amely végre a lelki, fizikai és anyagi épülésed szolgálja majd. Noha minden kezdet nehéz, ha már elindulsz, hidd el, menet közben magadtól is rá fogsz jönni, mi a helyes útirány, melyik ösvényen kell haladnod ahhoz, hogy minden szempontból jobb és minőségibb életet élhess majd. Ne félj változtatni, nyiss az új felé és ne feledd, ha bezársz egy ajtót, kinyílik egy másik, ha beleillik a kulcsod! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tudod alakítani a saját szándékaid szerint a szituációt, hogy talpraesettségednek köszönhetően abszolút a helyzet nyertese vagy. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események, ám végül minden jóra fordul, mely azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálni a helyzetet, s olyan döntéseket hozni, amelyekről biztosan lehet tudni, hogy milyen eredménnyel kecsegtetnek. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan helyzetek, amikor észnél kell lenned, ha nem akarsz elbukni!

RÁK (június 22-július 22)

A kitartásodnak, a mások iránti alázatnak és az edzettségednek köszönhetően olyan dolgot sikerül elérned, amelyről azelőtt álmodni sem mertél volna. Nem adták könnyen a sikert, rengeteg áldozatot kellett érte meghoznod, most mégis azt mondd, megérte! Fogadd az elismerő szavakat, mártózz meg a csillogásban, aztán ha már nyakig benne vagy, mássz ki belőle és szállj vissza a földre, mert holnaptól új kihívások várnak rád, az újabb sikereket pedig szintén nem fogják ingyen osztogatni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár a mai napot nem így tervezted, olyannyira a nyakadba zúdul minden, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj ezzel a helyzettel. Mielőtt azonban ész nélkül, átgondolatlanul fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban végezz mindennel, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindenen túlleszel. Nem ez az első ilyet eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon régóta készülsz valamire, borzasztóan hosszú ideje kitartasz és úgy tűnik, most végre eljött a te időd. Ez a pillanat a legalkalmasabb arra, hogy kiállj a pódiumra és mindenkinek megmutasd, hogy nem hiába találtak alkalmasnak a feladatra, s nem hiába melegítesz a pálya szélén. Most már a kételkedők is megláthatják, felesleges volt aggodalmaskodniuk, hogy mi lesz, ha nem jársz sikerrel. Ma megtérül minden befektetett munka, az igyekezetetd meghozza az eredményt és ez rendkívül büszkévé tesz majd! Nincs más dolgod, ugorj fejest a sikerbe!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, feleslegesen futod a köröket minduntalan, semmiféle kézzel fogható eredmény nem látszik belőle. Emiatt kezded elveszíteni a türelmed, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és ott hagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül nem fogsz tudni eljutni a célodig. Ha kitűzted, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt a megkezdett úton. Meglátod, a végén büszke leszel magadra.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Már-már annyira túlhajszolod magad, hogy a szervezeted jelzést küld feléd, ha ezt így folytatod tovább, bele fogsz betegedni. Semmi nem annyira fontos azonban, hogy feláldozd a saját egészséged a karriered oltárán. Tedd félre a rengeteg tennivalót és találj magadnak olyasfajta, passzív kikapcsolódást, amely feltölt. Hagyd, hogy ezúttal te lehess az, akit kiszolgálnak, hogy abszolút semmivel ne kelljen foglalkoznod. Mindenképp adj időt magadnak és győződj meg róla, hogy ismét készen állsz arra, hogy a hátadra vedd az egész hegyet.

NYILAS (november 23-december 21)

Egész héten meg sem álltál, itt az idő tehát, hogy munka után belevesd magad a hétvégébe és el kezd élvezni az életet. Menj el a barátaiddal egy hétvégi buli körútra, vagy ha nem vágysz nagy társaságra, keressetek egy hétvégi házat a szerelmeddel és töltsetek el egy romantikus hétvégét. Meglátod, ha feltöltődsz egy kicsit energiával és boldogsághormonnal, rögtön másként fogod látni a világot és újúlt erővel ugrasz majd ismét a tennivalókba! Add át magad a lazításnak és használd a hétvégét, hisz a pihenés neked is jár!

BAK (december 22-január 20)

Valakitől többet vártál ugyan, de a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, amely megingatja belé vetett bizalmad is. Igyekezz a benned lévő tudást és tapasztalatot átadni neki, hogy ő is megtanulhassa azt, amit Te már a kisujjadból kirázol. Később büszkén fogsz a munkád gyümölcsére tekinteni, hisz ez az, amit látni szeretnél. Hogy az, amit elvársz magadtól, azt mások is teljesíteni tudják. Légy azonban türelmes, hisz nem mindenkinek olyan sima ügy ez, mint amilyen neked volt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki elkápráztat a benne lévő kreativitással, gyakorlatilag mindenki elámul a teljesítményétől. Csatlakozz hozzá, igyekezz minden apró trükköt elsajátítani, amit a jövőben haszonnal alkalmazhatsz. Minden új impulzus inspirálóan hat rád, nagyon szívesen alkotsz a semmiből valamit. Mindig járj nyitott szemmel, mert olyan dolgokat vehetsz észre, amik nagy lehetőségeket tartogatnak számodra.

HALAK (február 20-március 20)

Nagy koncentrációval dolgozol valamin, ami nagyon fontos számodra, erre áldozol minden percet, a külvilágot teljes mértékben kizárva. Fontos, amit csinálsz, de hétvégén igyekezz kicsit lazítani és lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, épp ezért egyszerűen csak add át magad a pihenésnek. A következő hét elég túlterhelt lesz számodra, most kell kihasználnod az időt, hogy feltöltődj.