Napi horoszkóp, január 29.: az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak, a Nyilasok fontos döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp, január 29.: az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak, a Nyilasok fontos döntés előtt állnak
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod...

Napi horoszkóp, január 29.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, amely rendkívüli mértékben felbosszant. Ha azonban félre teszed a pillanatnyi dühöd és végiggondolod azt, hogy hol lehetett az a pont, amikor olyannyira lankadt a figyelmed, hogy másoknak engedted át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy végig Te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod, nézd inkább a dolog jó oldalát, nem te irányítasz, tehát nem is tiéd a felelősség. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra.

BIKA (április 21-május 21)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, amely bármikor megszólalhat, mintegy jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabb idő alatt ki kell dolgoznod a tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén, amikor megszólal ez a képzeletbeli óra. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, téged is beleértve. Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményed, amelyről fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy Te se kerülj kényelmetlen szituációba emiatt. Épp ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontod, érdemes alaposan végiggondolnod, mit válthatsz ki azzal, ha őszinte vagy. Mivel azonban hazudni sem szeretnél, ám mégsem merülnél nyakig a helyzetben, inkább igyekezz diplomatikus választ adni, hisz azzal, amit kimondasz, utána értelemszerűen a felelősség terhe is rád kerül. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb a diplomáciát választani!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot annak ellenére sem, hogy vele ellentétben Te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak Te küzdesz heroikusan ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értene belőle, hogy mit teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, mert nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesébe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, Te, magad pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy ez lehetővé tette, hogy egy kicsit lejjebb eressz, hogy visszavehess a tempóból és egy kicsit azokra a dolgokkal is foglalkozhass, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha nem a feletteseidről van szó, akkor nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ha pedig a rangban feletted állók számon kérnek emiatt, nyugodtan elmondhatod nekik, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogy azt ők gondolták, pontosan azért, hogy egy kicsit más dolgok felé is irányíthass egy minimális figyelmet. Az, hogy egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, az nem hátrány, sőt, egyedi képesség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, amely ugyan rengeteg izgalmat rejt, kockázatokban azonban olyannyira bővelkedik, hogy folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden fórumot kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, illetve hogy megakadályozzanak abban, hogy tovább csináld. Épp ezért a konfliktushelyzetet kiküszöbölve magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy a monotonitásból kicsit kiszakadva maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a Te javadat akarja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményed, amely kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel ez a felelősség óriási, azonnal tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, így ugyanis nem hogy nem fogsz tudni nyugodtan aludni, de még a felelősség is hatalmas lesz, amit magadra vállalsz. Épp ezért igyekezz diplomatikusan, állást semmiképp nem foglalva mondani valamit, de mindeközben azt is nyugodtan hangsúlyozd ki, hogy Te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem viseled ezt a cipőt. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, hisz ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy ez valóban nagy felelősség!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos döntés előtt állsz, amelyet nem szeretnél két perc alatt meghozni, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldásokon. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, mivel nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit a környezetedből, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a Te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, de fontos, hogy ne egyedül dönts, hanem más véleményt is meghallgass, hogy mások szemszögéből is láthasd a szituációt!

BAK (december 22-január 20)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul benn állsz a dominósorban, hogy semmi, említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a szélmalomharcokat vívod, minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a hétköznapokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amelyet szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis egy elég magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a mókuskerékből és pozitív értelemben valami olyan maradandót alkoss, amelyről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak egy olyan kihívást, hogy anélkül léphess ki, abból a bizonyos dominósorból, hogy ne dönts fel a többieket, de büszkén mondhasd el magadról, hogy most már bizony nem tartozol közéjük, nem vagy többé fekete-fehér!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annyi mindent vállaltál mára magadra, hogy még Te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet nap végére abszolválnod. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy hátráltasson, Te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy számos alkalommal bizonyította az Élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!