Napi horoszkóp január 27.: a Mérlegek céltudatosan mennek előre, a Vízöntőknek a lehető legjobban alakulnak az ügyeik

Borítókép: Napi horoszkóp január 27.: a Mérlegek céltudatosan mennek előre, a Vízöntőknek a lehető legjobban alakulnak az ügyeik Forrás: europress
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, ma is sok mindent megtudhatsz tehát a csillagok állásából!

Napi horoszkóp január 27.

KOS (március 21-április 20)

Lelkileg nagyon próbára tettek az elmúlt napok, noha igyekeztél minden idegszáladdal arra koncentrálni, hogy senki ne vegye észre, azért azok a személyek a közvetlen környezetedben, akik nagyon jól ismernek, mégis észreveszik rajtad azt, hogy nem kerek minden. Ha egy számodra fontos és megbízható ember rákérdez arra, hogy mi a baj, nem kell feltétlenül titkolnod előle, néha ugyanis sokkal könnyebb feldolgozni és túllendülni bizonyos dolgokon, ha beszélsz róluk. Csak olyannak mondd el azonban, aki megbízhatóan tartasz annyira, hogy nem fog ezzel haknizni a jövőben, hogy aztán másoktól hallhasd vissza, teljesen más formában. Ha kell, vonulj el a világ elől és tisztázd magadban a dolgokat, hogy mindent le tudhass zárni úgy, ahogy szeretnél!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügyből kifolyólag, most egy más dolog miatt elgyengülni látszik, amely kiváló alkalmat ad neked arra, hogy learasd a babérokat és győztesen kerülhess ki a helyzetből. Mivel azonban Te közel sem vagy az a típus, aki ilyenformán szereti befejezni a konfliktusokat, amely módszerek korántsem nevezhetők tisztességesnek, ezúttal félreteszed minden sérelmed és segítő jobbot nyújtasz az illetőnek, aki nagyon hálás szívvel fogadja a segítséged. Nemes jellemre vall, amit teszel és ez most talán megoldást nyújthat a ti helyzetetekre is. Büszke lehetsz magadra, hisz a döntő mérkőzés közepén felsegítetted az ellenfeled, amikor megsérült!

IKREK (május 22-június 21)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni, ahhoz, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, Te pedig értetlenül állsz a helyzetben, mert el sem akarod hinni, hogy egyrészt ők ilyesfajta eszközökkel törtetnek előre, másrészt pedig vannak olyan, kissé naiv emberek, akik bedőlnek a manipulációnak. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, hisz ha rájönnek a manipulátorok, hogy le szeretnéd leplezni őket, nem sajnálnak majd semmilyen eszközt ahhoz, hogy ártsanak neked, egyszer, s mindenkorra megtanítva arra, hogy ne üsd bele az orrod mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életed?!

RÁK (június 22-július 22)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, hirtelen azonban egy váratlan fordulat nehezíti meg a helyzeted, amely kissé megingatja a pozíciód, amelyet eddig biztosnak véltél. Mivel gyorsan és a problémához mért legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani, hogy rendelkezel annyi tapasztalattal hogy pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj, a sötétben tapogatózás helyett. Ez most egy kiváló bizonyíték volt arra, hogy ne bízd el magad és csak akkor ünnepelj, ha már ténylegesen a dobogó legfelső fokán állsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapjára kellőképpen elfáradtál ahhoz, hogy bármiféle, nagyobb volumenű dologba kezdj a hétvége előtt. Ne is akard most megváltani a Világot, örülj neki, ha lesz annyi energiád, hogy befejezd a folyamatban lévő ügyeket, majd nyugodtan hátradőlj és feltedd a lábaid egy tejszínhabos forró csoki társaságában. Időnként neked is jár a lazítás, mert ebben a feszített munkatempóban nagyon hamar lemerül az ember és földi halandóként Te sem vagy szuper nő, aki minden feladatot maradéktalanul elvégez, összedob egy finom vacsorát, kitakarítja a házat és közben még meg is menti a Világot minden veszélytől. Most le vagy merülve, úgyhogy csak arra koncentrálj, hogy kicsit töltődj, hogy legyen még erőd a mai napot maradéktalanul befejezni, különösebb botlás nélkül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy számodra elég közel álló személy megbánt valamivel, ami hatalmas csalódást okoz, emiatt jelen pillanatban úgy érzed, nem is igen szeretnél a jövőben szóba állni az illetővel. Amikor csak teheted elkerülöd a társaságát, noha nagyon úgy tűnik, őt nem hatja meg a kialakult helyzet, abszolút könnyedén és lazán kezeli a dolgot, teljesen természetesen kezelve azt, hogy esetleg Te most csalódott vagy. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy a lelked védelme érdekében miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Épp ezért, jóllehet, most nehéz, de muszáj megráznod magad és kőkeményen odaállni, megingathatatlan szilárdságról tanúbizonyságot téve. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, semmiképp nem vagy hajlandó lejjebb adni abból taktikából, amellyel el szeretnéd érni azt. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helyt állni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveid minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy Te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörböl, bármibe kerüljön is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mitöbb direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, hisz Te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyszerűen értetlenül állsz bizonyos emberek viselkedése előtt, akárhogy gondolkodsz, nem fér a fejedbe, hogyan képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében mintegy bulldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel szerencsére ez a Te értékrendeddel abszolút összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképp közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni, másfelől nyilván egy örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon Te mikor kerülsz sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utad járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációkba, ahol szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját boldogságod helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

BAK (december 22-január 20)

Noha rendkívül eredmény orientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre a terveid szerint alakulnak a folyamatban lévő ügyek, nem kell folyamatosan azon frusztrálnod magad, mi lesz, ha egy váratlan hiba miatt meghiúsul a terved. Épp ezért most nyugodtan visszavehetsz a tempóból, nem kell végre ugyanis úgy hajtanod magad, mintha az életedért küzdenél, így végre másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne kötelelező jellegű dolgokkal foglalkozz és főleg ne vállalj nagy felelősséggel járó kihívásokat. Bizonyos határvonalakon belül mozogj, mert mindemellett a jelenleg futó ügyeid sincsenek teljesen lezárva, bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely megváltoztat mindent! Csak módjával kapcsolódj ki egyelőre, amíg pontot nem tettél mindennek a végére!

HALAK (február 20-március 20)

Ez a nap az, ami tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Nem is mindig tudod eldönteni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd a kezeid közül kicsúszni minden. Most állj meg, mielőtt baj lesz belőle és gondold végig, melyik lábad melyik után teszed, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!