Napi horoszkóp január 26.: az Ikrek végre tisztán látnak egy bizonyos ügyben, a Skorpiók talpraesetten oldják meg a rájuk váró feladatot

Borítókép: Napi horoszkóp január 26.: az Ikrek végre tisztán látnak egy bizonyos ügyben, a Skorpiók talpraesetten oldják meg a rájuk váró feladatot Forrás: europress
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, izgalmas üzeneteket küldtek ugyanis a csillagok!

Napi horoszkóp január 26.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek legidegesítőbb tulajdonsága az, hogy szeret a bolhából elefántot csinálni csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha bármiféle negatív dologról van szó. Mivel azonban neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért mielőtt belerángatna bárminemű kellemetlen helyzetbe az illető, érdemes nyíltan és őszintén a tudtára adnod, hogy nem szeretnél eszközként szolgálni az ő hírnevéhez és ahhoz, hogy a fejeden ugrálva jusson magasabbra, minél szélesebb körben hírt adva magáról. Mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, nem is kell a saját értékrended kettétörnöd ahhoz, hogy neki megfelelj. Járd a saját utad, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

BIKA (április 21-május 21)

Határidőre elvégzendő feladattal akadsz meg a mai napon, amelyről fogalmad sincs, hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy a karnyújtásnyira lévő végét elérhesd és végre pontot tehess a végére. Mivel a Te képességeiden ezúttal túlmutat ez a kihívás, ép ezért érdemes keresned egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, akit kellőképp megbízhatónak tartasz, ezen kívül rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, amely átsegíthet téged ezen az akadályon. Ne feledd a végén megköszönni neki és megemlíteni a feletteseidnek, hogy az eredmény nem csupán a Te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat számodra!

IKREK (május 22-június 21)

Számodra eddig teljesen bizonytalan szituációban érkezik a szikra, amely végül hozzásegít ahhoz, hogy minden világosság váljon, ezáltal az is kiderüljön, mi értelme annak, ami a háttérben eddig zajlott. Rendkívüli módon megnyugtat a tudat, hogy végre tisztán látsz mindent és hogy nem is olyan drámai a helyzet, amit bizonytalanságod okán eleinte hittél. Most érdemes tehát pontot tenned a dolog végére és mindent egyszer, s mindenkorra lezárni, mert ezúttal ideálisak a körülmények mindehhez. Végre fellélegezhetsz, hisz erre vártál hosszú ideje!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki számodra bántó kritikával illet, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Amennyiben azonban a sértődöttséged félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta kritikát fogalmazzon meg veled szemben. Talán, ha kívülről tekintesz a szituációra, valóban Te is látod, hogy hol hibáztál, mivel azonban biztosan bűnről van szó, fogadd el a kritikus szavakat és igyekezz korrigálni, hogy a jövőben ne kerülj hasonló helyzetbe. Ne orrolj meg emiatt, inkább légy hálás, hogy nem egy olyan, számodra fontos személy látta meg, akinél ez nem tartozik az apró botlások közé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, minden amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd, ne legyen emiatt kelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú idő után végre számodra fontos emberek is elismerik a teljesítményed, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!

BAK (december 22-január 20)

Lassanként kezd kicsit sok lenni a téged nyomasztó probléma, amelyekkel jelen pillanatban nem tudsz mit kezdeni. Fogalmad sincs ugyanis, hogyan oldd meg őket egymás után szép sorjában úgy, hogy az eredmény téged is boldoggá tegyen és azt láthasd viszont, amit eredetileg is szerettél volna. Mivel azonban úgy tűnik, kezdenek ezek a bizonyos nyitott mondatok túlnőni rajtad, mindenképp érdemes ezen a ponton megfontolnod, hogy miként próbálod meg lezárni őket úgy, hogy elégedett lehess. Amennyiben szükségét látod, hogy átadj valakinek a terheiden, a saját magadon történő könnyítés érdekében érdemes keresned egy olyan személyt a környezetedben, akire mindig is számíthattál és pontosan tudod, hogy ezúttal sem fog cserben hagyni. Arra azonban ügyelj, hogy semmiképp ne erőltess rá senkire semmi, akaratán kívül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, amely elég nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Épp ezért csínján bánj a szavakkal, ne befolyásold őt olyasmivel, amit Te sem szívesen vállalnál fel, ha benne lennél a szituációban! Csak olyasmit mondj, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű felelősséget magadra vállalnod, amelyet később esetleg számon kérhetnek rajtad! Ne aggódj, ez nem számít megfutamodásnak, csupán önmagadra is gondolsz!

HALAK (február 20-március 20)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek, a saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ez esetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Nyilvánvalóan nem vagy saját magad ellensége, olyasmit úgysem tennél, amely negatívan befolyásolná a Sorsod, hisz Te is a boldogságra törekszel!