Napi horoszkóp, január 24.: a Mérlegek magabiztosan menetelnek előre, a Skorpiók változatosságra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp, január 24.: a Mérlegek magabiztosan menetelnek előre, a Skorpiók változatosságra vágynak
A csillagok mára is üzentek, olvassátok el, hogy mit.

Napi horoszkóp, január 24.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy kissé „túl szeret”, minden pillanatban a sarkadban liheg, az életedben minden egyes felejthető és felejthetetlen momentumáról tudni szeretne, mindent szembejövő akadályt elhárítva előled. Bár nagyon hálás vagy a féltő gondoskodásról, kissé fojtónak érzed ezt a fajta szeretetet, épp ezért, mielőtt még a kapcsolatotokon csorbát ejtene a dolog, igyekezz nagyon finoman és óvatosan közelítve megértetni az illetővel, hogy bár nagyra értékeled a törődést, azért vannak önálló gondolataid és időnként jól esik a saját utad járni, egyedül meghozva számodra fontos döntéseket. Ha egy-egy akadálynál elhasalsz, neked kell felállni és levonva a megfelelő konzekvenciát, továbblépni.

BIKA (április 21-május 21)

Nagy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Vedd fel a páncélod, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel azért, hogy a tisztességes eszközökkel megnyert küzdelem végén Te lehess az, aki a dobogó legfelső fokára felállhat! Ügyelj azonban arra, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, hogy ne legyen később sem lelkiismeret furdalásod, sem a bogárka a füledben, aki folyamatosan azt súgja majd: „Csaltál!”. A fair-play szellemében küzdj a sikerekért!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha mindenáron szeretnél elérni valamit. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad az említett erényekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kellhet folytatnod! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta feladatot kapsz, amelyet csapatban kellene megoldanotok, a legnagyobb bosszúságodra azonban azt veszed észre, hogy szinte egyedül küzdesz, a többiek karba tett kézzel várják, hogy befejezd és pontot tegyél a dolog végére. Mivel neked nem kell egyedül semmit megoldanod, hogy aztán később mindenki bezsebelje a sikert, állj a sarkadra és tudasd a társaiddal, hogy ezt a feladatot együtt kell elvégeznetek, Te pedig nem tudsz és nem akarsz egyedül megküzdeni a trójai falóval. Vagy dolgoztok csapatban, vagy mondják meg, ha nem kívánják kivenni a részük a sikerből, ez esetben Te sem vesztegeted tovább az időt, egyedül mész tovább az úton, tudatva közben a megbízókkal, hogy az eredmény ilyenformán egyáltalán nem garantált. Ha elég hatékony tudsz lenni, meg tudod őket győzni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, sok volt mostanában a történés, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataid. Ne is szervezz munka utánra olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a Világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak relaxálva élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek neki vágni a hét hátralévő részében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyannyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy szinte már a zsebedben érezheted a győzelmet. Magabiztosságod azonban egy váratlan fordulat tompítja, melyhez most kell az eszednek a helyén lennie, hisz ha nem avatkozol be azonnal, úgy fog elúszni a siker lehetősége, mintha soha nem lett volna ott előtted. Szedd össze minden tudásod és tapasztalatod, hisz globálisan tekintve a helyzetet, úgy kell tudnod megakadályozni a katasztrófát, hogy közben le ne térj az útról és kárba ne vesszen az eddig elvégzett munka! Igyekezz a külvilágot kizárni annak érdekében, hogy senki és semmi ne akadályozhasson meg abban, hogy véghez vidd, amit kitűztél magad elé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé monotonnak találod az életed, úgy gondolod, hosszú ideje semmi változás nem történt benne, csak megállás nélkül futsz mókuskerékben. Épp ezért valami változatosságra vágysz, új dolgokat szeretnél kipróbálni, kicsit belekóstolni valamibe, ami kimozdít a szürkeségből és komfortzónádból. Legyél tehát bátor és olyasfajta kalandot keress, amely pozitív energiát ad, olyasmit, ami olyan élményt nyújt számodra, hogy később aztán elegendő lendületet kapj ahhoz, hogy azokat a feladatokat is maradéktalanul elláthasd, amelyek felé más esetben két kézzel kellene hátulról megtolni. Időnként szükséged van arra, hogy más dolgokat is megtapasztalj ahhoz, hogy többé, vagy jobbá válhass!

NYILAS (november 23-december 21)

Fárasztó szerepet kell eljátszanod mindenki előtt, hisz semmiképp nem szeretnéd, hogy rájöjjenek, valami nagyon nincs rendben körülötted. Be kell azonban látnod, ezt az álarcot nem sokáig fogod tudni gond nélkül viselni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem kell egyedül küzdened a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz és bármi nyomasztja a lelked, egész nyugodtan bizalommal fordulhatsz hozzá. Amennyiben fogalmad sincs, hogyan oldd meg a helyzetet, bátran keresd fel és kérd ki a véleményét, hisz még az is lehet, hogy ő lesz az, aki a megoldókulcsot a kezedbe adja! Ne habozz!

BAK (december 22-január 20)

Szorult helyzetben mindenki tőled várja a megoldást, meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy Te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja a megoldást, folyamatosan rendelkezik többféle alternatívával abban a tekintetben, hogy mit és hogyan kellene hatékonyan cselekedni ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, mérlegelj és ne vállalj olyan dolgokat, amelyek a kompetencia határaidon jóval túlmutatnak, csak azért, hogy hősként ünnepelhessenek. Hidd el, ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, hős helyett maximum a helyzet mártírja lehet belőled! Okosan cselekedj és csak akkor ments meg bárkit is, ha tisztában vagy a menekülési útvonallal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon váratlan szituációk sorozatába keveredsz, szinte már-már mentálisan fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod és helyt állnod, hogy ne kelljen később szégyenkezned semmi miatt. Mivel azonban szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, találd meg az izgalmat, a motivációt, amely a kétségbeesést kiradírozza és átírja egyfajta kihívássá. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz tudni minden helyzetben cselekedni, ha nem süllyedsz el a mocsárban, hanem gumicsizmát húzol és igenis megpróbálsz minden nehézség ellenére előrehaladni. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki a barátaiddal a fáradt gőzt!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, hogy mire volt jó neki az, hogy mások előtt nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adnod a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot a kérdéseidre és a tettére. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy a vicc, mint olyan, az azt jelenti, hogy mindenki nevet, ahol azonban csupán az előadó fogja a hasát a nevetéstől, a másik pedig adott esetben döbbenten áll, az a mások kárára történő élcelődés. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!