Szerinted lehetetlen visszafogyni a szülés után? Pedig nem az!

Borítókép: Szerinted lehetetlen visszafogyni a szülés után? Pedig nem az!
A várandósság végén már alig várod, hogy anya legyél, és megismerd a kisbabádat, ám néha felmerül benned, mégis hogyan fogod leadni a terheség alatt felkúszott kilókat?

Szerencsés az a nő, akit a szülés után olyannyira csak a kisbabája érdekel, hogy eszébe sem jut a súlya miatt aggódni. Természetesen ilyenkor a legfontosabb az, hogy minden rendben menjen a picivel, és anyuka és babája kellően egymásra tudjon hangolódni.

3 féle nő létezik: azok, akik gyakorlatilag úgy hagyják el a kórházat, hogy épp annyi kilót nyomnak, mint a terhességük kezdetén – na, ők iszonyúan szerencsések.

Vannak az anyák, akik heteken belül, csak a szoptatás miatt megszabadulnak minden súlyfeleslegüktől, és még csak arra sem kell figyelniük, mit mivel esznek. Na, ők is igazi mázlisták.

És vannak azok a nők – valószínűleg nagy többségben – akikről bizony nem olvadoznak a kilók a szoptatással, és még akkor is csak lomhán vánszorog lefelé a mérleg nyelve, amikor már régen nincs szó cicizésről.

A hormonok sok mindent megváltoztatnak, és tény, hogy egy vagy több gyermekkel már kevesebb idő jut magunkra: az edzésre, a fogyókúrára, és arra, hogy komolyan foglalkozzunk azzal, mit is eszünk. Van azonban pár olyan apró, de hatásos dolog, amik bizony egy kisbabával is könnyen véghez vihetők, és sokat segítenek abban, hogy búcsút mondj néhány pluszkilónak.

Kíváncsi vagy, mik ezek a tippek? Kattints ide!