Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni - tanulj tőle!

Borítókép: Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni - tanulj tőle!
Harry herceg és Meghan Markle pár hónapja járnak, ám egyre több minden derül ki az amerikai színésznőről. Nemrég elárulta, ő hogyan marad fitt és egészséges - érdemes ellesni a trükkjeit!

Meghan Markle nagyon elfoglalt nő: Torontóban filmezik, de amennyi időt csak tud, Londonban tölt Harry herceggel. A folyamatos ingázás a munka és a párkapcsolat mellett azonban kimeríti az embert - a lány nemrég elárulta, melyek azok a dolgok, amik segítenek neki a mindennapokban.

Foglalkozz néha csak magaddal!

Néha a lehető legegyszerűbb módszerekkel kényeztetem magam. Sokszor vagyunk kimerültek, mert benne élünk a mókuskerékben, és próbálunk jól zsonglőrködni a teendőinkkel. Én a legzsúfoltabb napokon is ügyelek arra, hogy tényleg kikapcsoljak: ilyenkor többnyire nézek valami butaságot a tévében, miközben simogatom a kutyusomat, és elkortyolok egy pohár bort.

Fontos a motiváció!

Az érzés, ami akkor önt el, amikor végeztem az edzéssel, frenetikus. Persze mindig vannak olyan napok, amikor bármire tudok gondolni, csak a sportra nem, de ilyenkor is emlékeztetem magam a mozgás utáni eufóriára.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Jógázz!

Édesanyám jógaoktató volt, így véremben van ez a dolog. Az intenzív vinyasa jóga a kedvencem: van, hogy csak gyertyát gyújtok, és úgy kezdek gyakorolni. Fantasztikus érzés!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Meditálj edzés közben!

Ez az idő csak a tiéd, kapcsolj ki! Nekem a futás segít a legjobban abban, hogy kitisztítsam az elmémet, és ne gondoljak tényleg semmire!

Eddz a barátokkal!

Ha Londonban járok, igyekszem a kellemest összekötni a hasznossal: egy jó ismerősömmel, Russell Batemannel, az SBC alapítójával edzek, vagy a barátnőmet, Millie Macintosht hívom mozogni kicsit.

Érezd magad különlegesnek!

Amikor benézek a tükörbe, látom a szeplőimet - és szeretem őket.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Lélegezz!

Figyelj a légzésedre: tedd ezt lassan és figyelmesen!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Ez a cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.