Napi horoszkóp december 31.: az Ikrek váratlan helyzetbe kerülnek, a Szüzek valakivel szorosabbra fűzhetik a szálakat

Borítókép: Napi horoszkóp december 31.: az Ikrek váratlan helyzetbe kerülnek, a Szüzek valakivel szorosabbra fűzhetik a szálakat
Az év utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz idén utoljára olvashatod el, mit üzentek a csillagok!

Napi horoszkóp december 31.

KOS (március 21-április 20)

Eléggé el vagy mostanában foglalva, megállás nélkül futsz körbe a mókuskerékben. Úgy érzed, nem tudsz kiszállni, mert abban az esetben összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod, az a bizonyos pohár ugyanis lehet félig tele is, ha pozitívan állsz hozzá.Az év utolsó napja van, neked is jár, hogy úgy búcsúztathasd el az évet, ahogy szeretnéd. Amennyiben este egy önfeledt bulizásra vágysz, azt is megengedheted magadnak, ám ha inkább csend és pihenés híve vagy, akkor utazzatok el egy baráti társasággal és nyugodtabb körülmények között koccintsatok egyet!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy tűnik, felhúztad a redőnyt, beengedted a világosságot és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig annyira tele volt ismeretlennel, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét besötétedik és rád köszön az újév!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan helyzetben találod magad, amely elég ismeretlen és váratlan következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem állsz két lábbal a talajon. Gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb cselekedj! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell és ahogy azt a helyzet megkívánja. Ez igen! Helyén van az eszed az év utolsó napján is!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta ügyeket kell az év utolsó napján megoldanod, amelyek nem várhatnak holnapig, hisz még idén pontot kdll tenned mindennek a végére. Ennek érdekében fel kell állítanod a fejedben egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Túl sok ugyanis a befejezni való teendő, melybe ha gondolkodás nélkül fejest ugrasz, csak belefulladsz az egészbe. De ha ehelyett szépen bemelegítesz, majd olyan kartempóval úszol, amely még nem fárasztó, de jó részidővel eléred a medence onnansó végét is, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a medence, de csak okosan! Este legyen a bulizásé a főszerep, hisz neked is jár a kikapcsolódás, ma pedig mégis csak egy különleges nap van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Most, vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig Te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, mikor már összeroskadni látszol alattuk, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi sherpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Te is hegyet akarnál mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az összes zavaró, nyomasztó problémát tartja helyetted, ehelyett azonban megküzdesz egymagad velük, mert tudod, hogy nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a tudomásukra, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal elnyomni téged!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatod, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég szép eredménnyel zártál egy feladatot, amelynek következtében egyre-másra jönnek az elismerő és dicsérő gratulációk. Te azonban szerényen mosolyogsz, nem mered elhinni, hogy ez mind neked szól és a világért sem szeretnél nagyképűnek tűnni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy ez bizony neked szól, hogy egymagad érted el ezeket az eredményeket és szerénytelenség nélkül bátra dülleszd ki a mellkasod, hogy ez mind-mind a Te érdemed. Majd holnap ráérsz ismét alázatot gyakorolni, most azonban élvezd ki minden percét! Lazíts, bonts ki egy üveg pezsgőt és koccints a barátaiddal, hisz mégis csak ma van az év utolsó napja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataid és egyedül hozz döntést, bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy "hűbele" Balázs módjára csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bebizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani! Mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes, majd tátva marad a szájuk, hogy eddig miért nem látták, miféle tehetséggel és problémamegoldó készséggel áldott meg a Sors! Így kell búcsúztatni az évet!

NYILAS (november 23-december 21)

Az év utolsó napján ambivalens érzéseid vannak, úgy érzed, ézelmi hullámvasúton ülsz, szinte óránként változik a hangulatod, nem tudod már azt sem, hogy melyik kocsiba ülj a szerelvényen. Épp ezért talán most jött el az a pont, amikor kicsit lazítanod kellene, mert ezt a fajta érzelmi túlfűtöttséget az okozhatja, hogy kezdesz belefáradni a napi monotonitásba, abba, hogy nincs változatosság az életedben és minden olyan egy síkú. Ne akarj minden áron a mókus kerékben futni, mert előbb-utóbb össze fognak gabalyodni a lábaid és nagyot eshetsz! Szállj ki egy kicsit, kapcsolódj ki, rendezd a gondolataid és az érzelmeid és csak akkor állj készenlétbe, amennyiben ismét hadra foghatónak gondolod magad! Jobban tennéd talán, ha kieresztenéd a fáradt gőzt és minden frusztrációt hátrahagyva ma este buliznál egy jót! Ne aggódj, a megoldandó egyenletek megvárnak, ráérsz holnap végiggondolni, merre tovább!

BAK (december 22-január 20)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű dologgal ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgy sem tudod majd kiverni a fejedből őket! Jó eséllyel fog sok mindenre fény derülni, de fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogy is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

HALAK (február 20-március 20)

Eddig nem nagyon tudtad, vagy talán nem vetted észre, de akad valaki a környezetedben, aki minden lépésed óvja, aki rendkívül kiemelten figyel oda arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik megtenni, hogy ne tűnjön fel sem neked, sem a környezetednek. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, Te pedig becsüld meg, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy folyamatosan, mindenféle nyomulás nélkül fogják a kezét ahhoz, hogy el ne hasaljon az úton. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságod, ne kényelmesedj el, mert abban az esetben teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!