Napi horoszkóp december 29.: a Kosok komoly kihívással szembesülnek, az Ikrek talpraesettségüknek köszönhetik a sikereiket

Borítókép: Napi horoszkóp december 29.: a Kosok komoly kihívással szembesülnek, az Ikrek talpraesettségüknek köszönhetik a sikereiket
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Napi horoszkóp december 29.

KOS (március 21-április 20)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj elvállalni, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

BIKA (április 21-május 21)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent mértani pontossággal, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban olyan váratlan porszem kerül a gépezetbe, hogy nem tudod az előre kiszámított matekpéldát elővenni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is remegnek meg a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add, az utolsó métereknél, mert különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább és még csalódott is leszel. Merj megküzdeni a erőkkel és érd el az álmaid!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy tudod alakítani a saját szád íze szerint a szituációt, hogy a talpraesettségednek köszönhetően teljesen pozítivan és sikeresen tudsz kijönni belőle. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztossn lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a folyóba fulladni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár minél hamarabb szeretnél elmozdulni arról a pontról, amelyben jelenleg vagy, valahogy soha nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni, hogy ne bízzanak meg több feladattal, amit csak egyenesen és őszintén elmondva tehetsz meg. Amennyiben futsz a helyzet elől, csak még tovább fog tartani és annál nehezebb lesz kilépni a szituációból. Mindent maradéktalanul végezz el, majd azután zárd be magad mögött az ajtót és nyiss ki egy másikat, amely új lehetőségeket tartogat számodra.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ez a mai nap csak neked kedvez! Minden számításod beteljesülni látszik, minden úgy alakul, hogy csak pozitív energiákat kapsz és olyan eredmények jönnek, amikről nem is gondoltad volna az elején, hogy ennyire jók lesznek. A munka végeztével ünnepeld meg a barátaiddal, menjetek és eresszétek ki a gőzt egy olyan helyen, ahol felszabadultan lehet fesztelenül kikapcsolni! Holnap aztán ismét ráérsz fejest ugrani a munkába és úszni az eredmény után. A mai nap azonban bizonyíték arra, hogy a munkád semmiképp nem hiábavaló, igenis érdemes minden erőddel és energiáddal dolgoznod, mert zamatos gyümölcsöt terem majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is Te vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, hosszútávon nem sok jót terem majd neked. Amennyiben azonban félreteszed a pánikrohamod egy pillanatra és részleteiben vizsgálod a dolgot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kényelmes jelen pillanatban, mégis, ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is magaddal vinni ebbe az irányba, mert ha száz ember száz felé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki a végére, csupán mindenki elveszettként bolyong majd az erdő sötét űrűjében.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valami miatt túlteng benned a feszültség, úgy érzed, le kell vezetned valahogy. Légy azonban óvatos, bármennyire is a plafonon vagy, ne a környezetedben élőkön ereszd le a fáradt olajat! Vagy keress valami olyan elfoglaltságot, ami energia leadással jár, vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se ütközz bele, semmi olyan szituációba, ahol akaratlanul is megbánthatsz valakit!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy az a szókimondó típus, nem szereted, ha különösebb ok nélkül, hirtelen a társaság közepén találod magad. Nem is vagy túlzottan exhibicionista, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy szót kell emelned, ki kell mondanod hangosan a véleményed, noha magadban két kézzel tiltakozol ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha igen, meg kell erőltetned magad és pódiumra kell lépned a saját érdekedben. Ne félj hallatni a hangod! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

BAK (december 22-január 20)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, Te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így döntöttél, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, hogy nem vagy annyira meggondolatlan, hogy "hűbele" Balázs módjára fejest ugorj, a víz nélküli medencébe. Igen is megvolt rá az okod, hogy így dönts és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer meggondold a dolgot, mielőtt egyszer nekivágsz. De a tapasztalat mégis a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor már mindenki feladta, Te még mindig heroikusan küzdesz egy bizonyos dologért, hisz túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy, ilyen könnyen hagyd veszni az egészet, hadd menjen az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod, hisz ha értelmetlenül mész tovább úgy, hogy annak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz, lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék közül a pad alá eshetsz! Nem a Te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet, vagy érdemes!

HALAK (február 20-március 20)

Kezded elveszíteni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, abszolút semmi eredményt nem hoz, ennek következtében pedig egyenesen feldühít az, hogy csak menetelsz anélkül, hogy a célvonal feltűnne a látóhatárban. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erőd, kitartásod és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy magától az öledbe fog hullani, ne feledd azonban, hogy sokkal édesebb lesz az íze, ha megkóstolód, annál, mintha csak úgy kaptad volna, kész állapotban! Menj tovább, mert az utad még nem ért véget!