Neked mi lesz a „szavad” 2017-re?

Borítókép: Neked mi lesz a „szavad” 2017-re? Forrás: europress
Találd meg a szavad, ami elkísér és megerősít a következő évben!

Év vége előtt, és még mielőtt mindenki elkezd gondolkozni az újévi fogadalmán, arra szoktam ösztönözni az ügyfeleimet, hogy találják ki, mi lesz a szavuk a következő évre. Ez a szó olyan kell legyen, ami az előttünk álló 365 napban emlékeztet minket arra, hogy mit akarunk elérni, miért dolgozunk majd nap mint nap. Lévén, hogy a szavaknak ereje van, megerősíthetnek abban, amit kitűztél magad elé.

Forrás: europress

Az én szavaim például a következők voltak az elmúlt években:

2014-ben az „ELŐRE” szót választottam, és magam mögött hagytam azokat a dolgokat, amik már nem hoztak lázba, mind a munka, mind pedig a magánélet területén.

2015-ben a „TANULÁS”-é volt a főszerep, tanultam a szó legszorosabb értelmében, és valójában mindenből és mindenkitől, aki, vagy ami körülöttem volt.

2016-ban a „KEZDET” szó volt az én szavam. Már az előző évben valami egészen új kezdett kibontakozni a fejemben, a munkámban, és a párkapcsolatomban. Sok helyütt sikerült szintet lépnem, és ebben a szavamnak is nagy szerepe volt. Hogy mi volt a szerepe? Például emlékeztetett arra, hogy ne legyek türelmetlen, ne akarjak azonnal túl sokat, mert még nagyon az elején járok a dolgoknak.

Forrás: europress

És most eljött az ideje, hogy kimondjam a 2017-es szavamat, ami ha jól csinálom, akkor egy egész éven át elkísér majd, és átsegít az apróbb bukkanókon is.

Úgy hiszem a legjobb szó, amit találhatok, az a „NÖVEKEDÉS”. Szeretnék még többet elérni, és más vizekre is evezni a munkámban, szeretnék új otthont találni magunknak, és elgondolkodni a családalapításon. Most már csak egy dolgom van: jól bevésni ezt a szót a fejembe, és úton-útfélen emlékeztetni rá magamat, hogy a következő évben, ez a feladatom.

Nos, neked mi lesz a szavad a következő évre?

Forrás: europress

A cikk szerzője életmód és karrier coach. Ide kattintva találod az elérhetőségét.