10 mérföldkő az életünkben, amit nem ünneplünk meg, pedig meg kéne!

Borítókép: 10 mérföldkő az életünkben, amit nem ünneplünk meg, pedig meg kéne! Forrás: europress
Nem szabad mindig természetesnek vennünk a jó dolgokat, a sikerélményünket, a pozitív változást, a haladást! Érdemes megadnunk a módját, hogy megünnepeljük azokat!

Te mikor ünnepeltél meg utoljára egy kisebb sikerélményt, változást, jó dolgot? A legtöbbször csak akkor ünneplünk, ha valami nagy dolog, vagy életesemény történik velünk. Pedig nem szabadna elsiklanunk az apróbbak fölött sem, hiszen azok adják az élet velejét: a kis részsikerek, pozitívumok lendítenek tovább bennünket nap mint nap, hogy úgy érezzük, van értelme annak, amit csinálunk, van értelme folytatni. Íme néhány apróságnak tűnő nagy dolog, amiknek szerintünk ugyanolyan figyelmet kéne szentelnünk, mint a nagyobbaknak, és azonnal meg kéne ünnepelnünk, amikor megtörténik velünk.

Forrás: europress

1# Az első saját lakásunkat. Mindegy, hogy egyedül lakunk-e benne, vagy többen, de a sajátunk. Mi teremtettük meg rá a pénzt, mi fogjuk belakni. Igazán izgalmas időszak!

2# Amikor elérünk egy kitűzött célt a diétánkban. Hohó, még hogy ünneplés, óriási büszkeség kell, hogy elárasszon ilyenkor bennünket!

3# Amikor kilépünk végre a komfortzónánkból. Például beszédet mondunk nagy tömeg előtt, végigmegyünk egy függőhídon, vagy igent mondunk egy randi meghívásra. Ezek mind-mind nagyon fontos dolgok!

Forrás: europress

4# Először hívunk vendégeket úgy, hogy mi főztünk. Még ha kék spárgakrémlevest is készítettünk, mint Bridget Jones.

5# Amikor felnőtt-felnőtt beszélgetést folytatunk az egyik családtagunkkal, akivel mindig is sok volt a nézeteltérésünk.

6# Új barátságok köttetésekor! Sosem lehet tudni meddig leszünk egymás életének részei, így igazán megérdemlünk egy kis figyelmet!

7# Amikor fizetésemelést kapunk. Mindegy, hogy kértük, vagy nem. Ha kértük, úgy még édesebb a diadal!

Forrás: europress

8# Ha egyedül vágunk neki egy utazásnak. A szóló kirándulásnak rengeteg előnyét élvezhetjük, amint ráéreztünk az ízére!

9# Amikor sikerül magunk mögött hagynunk egy mérgező kapcsolatot. Kell ezt magyarázni?

10# Ha minden hónapban sikerül jól kijönnünk a költségekkel, és a hitelkártyánk sincs mínuszban. Ez ám a siker! Legalább egy vállveregetést megérdemlünk magunktól!