A lány, aki magán viseli az összes megjegyzést, amit valaha kapott a testéről

Borítókép: A lány, aki magán viseli az összes megjegyzést, amit valaha kapott a testéről Forrás: Lucy Ridges / lovelyjojos.com
Végre elérkeztem arra a pontra, amikor megbékéltem a testemmel – írja Jojo.

„Dögös”, „Lenyűgöző”, „Férfias kar”, „Szörnyű fogak”, „Kövér”, „Van mit fogni rajta”, „Virsliujjak”, „Szexi” – ilyen szavak, kifejezések, megjegyzések szerepelnek többek között azon a ruhán, amelyet a 31 éves brit Jojo Oldham tervezett saját magának.

Jojo egy fehér, testhez tapadó, enyhén áttetsző ruhát választott ki erre a célra, hogy legyen alkalmunk alaposan megfigyelni: jogosak-e a testét érintő észrevételek.

Forrás: Lucy Ridges / lovelyjojos.com

„Sok más embertársamhoz hasonlóan én is rengeteget gondolok a testemre. A legtöbb ilyen gondolat negatív, és hívatlanul kúszik be a fejembe. Gyorsan elhessegetem őket, de ezután is jönnek. Megjelennek, amikor átöltözöm, amikor kitalálom, mit akarok reggelizni, amikor vásárolok, amikor valaki tortával kínál, amikor nagyon megkívánok egy sört, amikor valaki elhív vacsorázni, amikor véletlenül meglátom magam a tükörben, amikor kikapcsol az agyam és egyszer csak azon kapom magam, hogy tele van a szám gumicukorral, amikor eszembe jut, hogy milyen kényelmes a nasijaimat a hasamon egyensúlyozni, amikor meglátok valakit egy szuperrövid farmer forrónadrágban” – indokolja Jojo a , hogy miért vágott bele a ruhadekorálásba.

Végre elérkeztem arra a pontra, amikor megbékéltem a testemmel
olvasható még a blogon.

Az alábbi galériában még néhány képet találtok Jojóról és a ruhájáról.

(fotók: Lucy Ridges / lovelyjojos.com)