4 program tipp, ami segít kizökkenni a komfortzónádból

Borítókép: 4 program tipp, ami segít kizökkenni a komfortzónádból Forrás: europress
Változásra van szükséged? Úgy érzed többre is képes vagy, de valami visszatart? Ideje áttörni végre a komfortzónád ajtaját!

Utálod a változást, a „kötelező újat”? Esetleg félsz a biztosat bizonytalanra cserélni? Nem szeretsz, vagy nem mersz szerepelni; vagy nem bírod, ha váratlanul középpontba kerülsz? Nos, ezek mind-mind a saját magad által kialakított és behatárolt berögződések az életedben, amik könnyen lehet, hogy akár észrevétlenül is, de csomó mindenben meggátolnak. Például abban, hogy változtass valamin, vagy hogy fejlődjön, normális ütemben haladjon az életed.

Ha a látszólag kényelmes világodban néha mégiscsak úgy érzed, hogy valami nincs rendjén, vagy elkezdesz apránként másra, többre vágyni, akkor bizony nem ártana a tettek mezejére lépned!

Azt javasoljuk, gondold át, hogy milyen területen lenne szükséged több bátorságra, merészségre, lépések megtételére, a határaid feszegetésére! Ha nagyjából behatároltad hol a gond, akkor ne várj tovább, hanem robbantsd ki a komfortzónád ajtaját!

Most olyan tevékenységeket, programokat ajánlunk, amelyekkel kénytelen kelletlen leszel nyitni a világra, beengedni új dolgokat és ismeretlen embereket, ezáltal pedig tapasztalásokkal gazdagodni. És általuk talán sikerül rájönnöd arra is, hogy nem olyan nagy baj, ha megteszed magadnak a szívességet, hogy néhanapján kicsit kirúgdosod magad a megszokott, ám igen állóvíz szagú kényelmedből!

Forrás: europress
Mássz ki végre az állóvízből, és kezdj el jobban élni! ;-)

Íme 4 szuper program, ami segít kizökkenni a megszokott komfortodból! Vágj bele, jó buli lesz! ;-)