3 dolog, amire emlékeztesd magad, hogy soha ne tedd meg! - Ha tényleg el akarod érni a céljaidat!

Borítókép: 3 dolog, amire emlékeztesd magad, hogy soha ne tedd meg! - Ha tényleg el akarod érni a céljaidat! Forrás: europress
Mert a terveinket, álmainkat csak úgy tudjuk megvalósítani, ha keményen megdolgozunk értük!

Ha azt akarod, hogy az életed az általad vágyott és elképzelt mederben folyjon, és úgy érezhesd, hogy minden nappal előrébb és előrébb jutsz, változol és fejlődsz, meg kell tenned magadnak egy nagy szívességet. Ha valamilyen oknál fogva alábbhagyna a lelkesedésed, rossz napod lenne, elbizonytalanodnál, vagy szimplán úgy éreznéd, hogy nem tudod mit is kezdj magaddal: emlékeztesd magad ezekre a „tiltott” hozzáállásokra! Mert a terveinket, álmainkat csak úgy tudjuk megvalósítani, ha keményen megdolgozunk értük: tedd ezt te is!

Forrás: europress

1. Soha ne add fel!

Még ha azt is látod magad körül, hogy senki nem hisz abban, amit elterveztél, tovább kell menned! Legalábbis abban az esetben, ha még mindig hiszel a tervedben, a feladatodban, és ami a legfontosabb: önmagadban! Ha egy kis időre el is hagyna az erőd, vagy a kitartásod, mindig gondolj arra, hogy mennyi minden mögötted van már, és hogy nagy kár lenne félúton feladni! Ha igazán hiszel a sikeredben, abban, hogy van benned elég kurázsi, hogy véghez vidd az elképzelésed, akkor az a mélypontokon is át fog lendíteni. Előre nézve, a célt szem előtt tartva, haladj tovább!

2. Soha ne hagyj fel a reménnyel!

Még ha most egy kevés esélyt sem látsz arra, hogy elérd az álmaidat, ne engedd el őket! A legvágyottabb dolgok az életben általában nem akkor találnak meg minket, amikor a leginkább epekedünk értük, hanem valamivel később, amikor már szinte nem is számítunk rájuk. Épp ezért maradj a tűz közelében, tartsd az irányt, ne térj le nagyon az álmodhoz vezető útról, vagy legalábbis nyiss hozzá új ajtókat! Dolgozz keményen, és a lelked legmélyén tápláld a reményt! Ha már tényleg alkalmas leszel rá, és minden szempontból eljön az ideje, kinyithatod azt a bizonyos ajtót is.

Forrás: europress

3. Soha ne hagyd abba a próbálkozást!

Ahhoz, hogy ez a hármas ördögi kör egyszer meghozza gyümölcsét, és tényleg a vágyott célod, terved közelébe kerülhess, nagyon keményen kell próbálkoznod. Igen, ez nagyon szorosan összefügg azzal, hogy ne add fel! Mert akárhányszor is vallasz majd kudarcot, rögtön a munkádban, a befektetett energiáidban keresed majd a hibát. Ha elég kitartó vagy, és képes vagy mindig megújulva, újabb és újabb megközelítésből próbálkozni valamivel, annak előbb utóbb meg lesz az eredménye. Még ha az elején úgy is tűnik, hogy lassan indul be, érdemes még egy, és még egy, és még egy esélyt adnunk a terveinknek, még ha kicsit át is fazonírozzuk őket minden alkalommal.

Szóval ne feledd: nem adjuk fel, nem hagyunk fel a reménnyel, és nem hagyjuk abba a próbálkozást! Csak így működhet!