Ha nem megy egyedül, szervezd ki! 3 megbízható, legális takarító szolgáltatás

nagytakarítás,takarítónő Forrás: Getty Images
Miért kéne minden házimunkát, takarítást, portörlést neked csinálnod, ha más is elvégezheti helyetted? Olyan hasznos szolgáltató cégeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségedre lehetnek, ha úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Köztudott tény, hogy a nagytakarítás a legnagyobb mumus. Magától értetődő az is, ha nem mindig fér bele az idődbe, és ha a család többi tagjára sem lehet számítani. Ahelyett, hogy megszakadnál, vedd igénybe a profik segítségét.

Rendi

Ha nincs állandó takarítónőd, vagy épp kiesett a legnagyobb hajtásban, esetleg festés, átépítés után van szükséged nagytakarításra, akkor itt online tudsz foglalni megbízható, a takarításhoz értő szakembereket. (Olyanokat, akik nem fogják lemarni a fényt a konyhabútorról, összekarcolni az inox felületet, és egyéb rémségeket sem követnek el.)
Árak: 7200 Ft-tól. Nagyban függ a négyzetmétertől, a választott tisztítószercsomagtól (bio is van), és attól, hogy vannak-e a lakásban takarítógépek (porszívó stb.). De a megrendelt szolgáltatás ára fix, menet közben nem fognak emelni, ebben biztos lehetsz. rendi.hu

Takarítás Most

Hasonló a Rendihez, de „keményebb” munkákat is vállalnak, pl. garázs- vagy pincetakarítást.
Árak: 450–500 Ft/nm a nagytakarítás. Az árak a szennyezettségtől függnek, ezért érdemes írásban, fixen megállapodni velük a munka megkezdése előtt.
takaritasmost.hu

Biotakarítás – speciális takarítás

Kizárólag káros vegyszerek nélkül dolgoznak, sok esetben ózonnal. Speciális megoldással rendelkeznek, ha netán vizelettel szennyezett lenne a kárpit/matrac. (Kisgyerekes családoknál, idősápolás mellett előfordul az ilyen.) Rágógumi és egyéb makacs foltok eltávolítását is vállalják.
Árak: teljesen egyediek, online lehet árajánlatot kérni. biotakaritas.hu

takarítás,házimunka,kiszervezés
Nem csak a takarítást szervezheted ki, hanem a kutyasétáltatást, a mosás-vasalást, a gyerekfelvigyázást, a főzést... Ezekhez mind ajánlunk megbízható vállalkozókat a január–februári Éva magazinban!

Apropó – nézd meg ezt a frappáns takarítós galériát is: