Kipróbáltak egy szexuális segédeszközt, de nem kellett volna (18+)

Kipróbáltak egy szexuális segédeszközt, de nem kellett volna (18+)
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Azóta képtelenek dűlőre jutni az ágyban. Hogy miért? Kiderül.

Az már régóta nem lep meg, hogy mi, emberek milyen végtelenül változatos módszerekkel vagyunk képesek egymás életét megnyomorítani. Ennél azonban még fantáziadúsabbak vagyunk, ha önmagunk gyalulásáról van szó.

Olvasd el ezt is!

Van egy barátnőm, annak meg egy pasija. Szexuális életük aktív, kiegyensúlyozott. Kevés nőt ismerek, aki természetesebben állna a szexhez, mint Böbe. Nem szokott mondvacsinált dolgokon szorongani – barátságunkban ez az én szerepem. Most kapcsolatban él, de vannak olyan időszakok, amikor élete kifejezetten promiszkuusnak mondható, ám ebből se csinált soha se gondot, se titkot.Az az európai kultúrában a nőkre kiszignált, folyamatosan ott lebegő, finom szégyenérzet – ami alól a szexuális forradalom se tudott teljesen felszabadítani minket, és ami engem sokszor annyira lebénít – tőle oly távol áll, hogy néha azt hiszem, egy másik bolygón nőtt föl. Csak gondolom, ott már elfogyasztotta a használható férfiakat, ezért most elnézett erre, mifelénk is.

Ezzel a pasassal néhány hónapja eljutottak odáig, hogy ki kéne próbálni egy dildót. Ahhoz képest, hogy milyen nyitott csaj, Böbe furamód még sosem találkozott ilyennel, de – vagy éppen ezért – kellőképp belelkesült az ötleten. Ki is nézte egy netáruházban, a pasas rábólintott, Böbe megrendelte, és egy szép napon az új jövevény egy rózsaszín masnival átkötött kis díszdobozban várta az éjjeliszekrényen a premiert.


A masni még aznap este lekerült, de a dobozból erotika helyett Pandóra csapásai áradtak szét. Amikor ugyanis a fiú meglátta a kiválasztott méretet, teljesen lefagyott. Így lett az estéből izgi kaland helyett jó nagy veszekedés, ami nagyjából még mindig tart.

A fiú azóta is azzal rágja Böbe fülét – na meg a magáét –, hogy ő, Böbe, biztos ezekre a gigászi méretekre indul be, csak eddig nem merte bevallani. Az „eddig” esetükben több mint hat év. Mennyire elképzelhető, hogy Böbe hat éven át minden éjjel hűhát tettetett, amikor lekerült az alsónadrág, miközben titokban egy dupla akkora hűháról álmodozott? Eh, teljes elmebaj. A fiú ennek ellenére továbbra is hajthatatlanul ápolgatja sérelmét.

Olvasd el ezt is!


Nem ér persze élcelődni a másik nyomorán. Főleg nekem nem, aki ennél nüansznyibb hülyeségekre is képes teljes erővel rágörcsölni – még akkor is, amikor már elvileg minden porcikámnak az orgazmust kéne óhajtania. Elég egy félreértett megjegyzés, egy bekapcsolva felejtett tévén felvillanó hosszú női comb, és máris az összes önbizalmam tovaszáll. De tényleg, mitől kéne elhinnem, hogy nem csak pótmegoldás vagyok az ágyban, ha közben minden amerikai filmből egyértelműen kiderül, hogy odalenni csak 170 fölötti, 50 kilós lányokért szokás? Persze az eszem médiaterror által még fel nem zabált, utolsó darabkájával tudom, hogy ez baromság, de ahhoz, hogy ezt a vékonyka józan hangot életben tartsam a pusztító kakofóniában – hát ehhez iszonyú sok energia kell. Segít persze a szerelmes ölelés: talán az egyetlen, ami képes gyógyítani a mesterséges szépség rémuralmának sebeit. Meg talán egy picit az a tudat is, hogy a férfiak is tudnak olyan hülyék lenni, mint mi.

Ez a cikk az Éva egy régebbi számában jelent meg.

Éva magazin archív

A borosüveg utóélete - Így szépítsd vele otthonodat!

Te is rendszerint fájó szívvel dobod ki a szebbnél szebb borosüvegeket, a sok helyet foglaló borosdobozokat, de még a helyes kis parafadugókat is, mert nem tudod, mit kezdj velük? Mi most adunk néhány szuper DIY tippet!

Az örök másodhegedűs, avagy ilyen beteg gyerek egészséges testvérének lenni

Előfordul, hogy a kényes egyensúly az egyik gyerek betegsége miatt megborul, így a másik jóval kevesebb figyelmet kap.

Ez a menyasszony minden idők legmeghatóbb esküvői fogadalmát tette... méghozzá a mostohafiának

Senki nem számított a menyasszony őszinte és szívet melengető lépésére...

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek
18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben nem jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft