Ajj de ciki! 10 sztár, aki kínos helyzetbe hozta a gyerekét ország-világ előtt

judd apatow,lenny kravitz,zoe kravitz Forrás: instagram
Minden ép ésszel bíró szülő tudja, hogy nem szabad elkísérnie a tizenéves gyerekét a randira, szájrapuszit adni neki a reflektorfényben vagy mindenfélét odakommentelni az Instagram-posztjaihoz. De a világsztárok között akad, aki nincs tisztában ezzel az alapszabállyal – vagy magasról nem érdekli.

Nem is olyan régen Kate Beckinsale elmesélte Jimmy Kimmel talkshowjában, hogy a lánya, Lily teljesen belehabarodott, mármint Jimmybe. A történetet még kínosabbá tette, hogy Jimmy exbarátnője, Sarah Silverman humorista azidőtájt éppen Lily apjával, Michael Sheen színésszel járt. Persze a rémségesen gáz beszélgetés alatt maga a tinilány is ott irult-pirult a nézőtéren. (Itt olvashattok többet az incidensről.)

Akár igazat beszélt Kate, akár csak reklámfogás volt, nem ez az első és nem is az utolsó eset, amikor híres szülők rendkívül kínos helyzetbe hozzák a gyereküket az egész világ előtt. És az még a jobbik eset, ha tudnak róla és beismerik, hogy hát igen, tisztában vannak vele, hogy a tizen-huszonévesek életébe nem illik a tisztelt szülőknek belemásznia. Persze egy világsztárnak nagyon nehéz kimaradnia a gyerekeik életéből… mint ezt az alábbi 8 eset bizonyítja. Katt a galériára!