11 sztár, aki várt a házasságig. Igen, mármint a szexszel

jordin sparks,jessica simpson,adriana lima,házasság előtti szex Forrás: Instagram
Az Egyesült Államokban változó mértékben ugyan, de időnként divatba jön a tisztasággyűrű viselése vagy egyszerűen a szüzességi fogadalom, legalábbis a házasság előtt. A „mozgalomnak” akadnak ismert képviselői is.

Justin Bieber 24 éves kanadai popszenzáció és Hailey Baldwin 22 éves modell nemrég a Vogue-nak elmesélték, hogy azért házasodtak össze ilyen hamar (2018 májusában jöttek össze, és novemberben már meg is volt az esküvő), mert szerettek volna várni a házasságig a szexszel.

Isten nem azért kért minket arra, hogy ne szexeljünk, mert azt akarná, hogy szabályokat kövessünk. Ő ezt mondta: ‘Próbállak megvédeni az újabb fájdalomtól és szenvedéstől.’
mondta Bieber, és még ezt is hozzátette:
Szerintem a szex sok fájdalmat okozhat. Az emberek néha azért szexelnek, mert nem érzik elég jónak magukat. Mert nincs önbecsülésük. A nők is tesznek így és a férfiak is.
justin bieber,hailey baldwin
Forrás: Instagram

Justin kijelentéseitől totálisan átjárt bennünket az ihlet, olyannyira, hogy most megosztjuk hasonlóan gondolkodó sztárok vallomásait. A galériában olyan hírességek szerepelnek, akik vártak az esküvőig, mielőtt ágyba bújtak volna a párjukkal. Náluk jobban senki se tudja, hogy jól tették-e!

(Előre szólunk, hogy Lisa Kudrow színésznő, akiről tizenvalahány éven át terjengett a pletyka, hogy szűzen ment férjhez, 2011-ben és azóta többször is cáfolta ezeket az értesüléseket. „Fiatal koromban elhatároztam, hogy várok a házasságig” – mondta egyszer, 1999-ben egy interjúban, amiből a fél világ arra következtetett, hogy ezt is tette, de nem. Lisa tehát nem szerepel a galériában.)