Híres gyerekek első napja az iskolában, óvodában – nézegess elképesztően cuki instagram-fotókat!

györgy herceg,vilmos herceg,neil patrick harris
Mit csináltatok, amikor a gyereketek először ment iskolába? Uzsonnát csomagoltatok, elmorzsoltatok egy-két könnycseppet... és fotóztatok, nem igaz? Nos, nagyjából ugyanezt tették a kedvenc sztárjaink is.

A napokban csodálatosan igéző fotókat volt kegyes felpattintani az Instára a svéd királyi család, amelynek egyik büszkesége, a hatéves Esztella hercegnő éppen most megy először iskolába. (Az alábbi poszt lapozgatható!)

A királyi hercegnőt édesanyja, Bernadotte Viktória trónörökösnő és férje, Dániel svéd királyi herceg kísérte az iskolába, a Campus Manilla iskolába, amely egy elit stockholmi intézmény „szupergazdagok számára”, ahogy egy helyi bulvárlap fogalmazott. Az iskola viszonylag új, a királyi családból még senki sem járt oda, ezért a svéd közvéleményt meglepte a szülők szokatlan döntése.

Reméljük, Esztella hamar beilleszkedik az iskolában és jól érzi majd magát; addig is, amíg továbbiakat megtudunk, összegyűjtöttük néhány híresség (hercegi családok és hollywoodi royaltyk) fotóit a gyerekeik első napjáról az iskolában. Van köztük első osztályos, igazi történelmi pillanat, amilyen most Esztelláé is és előfordulnak harmadik, negyedik osztályos, sőt óvodai tanévkezdős fotók is. Angolszász nyelvterületen tudniillik sokszor hívják iskolának az óvodát, sőt a bölcsődét is (pre-school, infant school), és végső soron joggal – ott is tanul a gyerek, ott is távol van a családjától és ott is körbeveszik jóbarátok s rosszak.

Nézzétek a sztárokkal és cuki utódaikkal zsúfolt iskolakezdős galériát: