Az arany sorozat pálinka rajongóknak!

Borítókép: Az arany sorozat pálinka rajongóknak!
Márton és Lányai - GOLD50

Márton János neve régóta jól ismert a szofisztikált pálinkarajongók körében.
A Gurulós Málnapálinka és az Irsai Olivér Szőlőpálinka megalkotója a pálinkázás új fogalmát teremtette meg a kirobbanóan gyümölcsös, könnyed, illatos, már-már parfümös pálinkáival. A magas minőségre való törekvés a legzamatosabb, makulátlan gyümölcsök kiválasztásával kezdődik, és ez a kemény, minőséghez való ragaszkodás kíséri végig a cefrézés, lepárlás és palackozás minden egyes lépését is. Márton János ezt a folyamatot találóan csak "aromavadászatnak" hívja.

Az így palackba zárt párlatok a legtisztább ízeket nyújtják a fogyasztók számára. A kihívás évről évre adott, a legjobb minőséget nyújtani és minden pohárral elkápráztatni a Pálinkarajongókat!

Ebben a szellemben indul útjára a legújabb, az eddig készült legzamatosabb és szakmailag is többszörösen elismert pálinkákat tartalmazó GOLD 50 pálinkaválogatás. Minden egyes Márton és Lányai GOLD 50 palackba a nemzetközi és hazai versenyeken megmérettetett, a szakmai zsűri által is aranyéremmel jutalmazott, legnemesebb pálinkák kerülnek.

A Gold 50 sorozatba zárt Gurulós Málna, Magyar Kajszibarack, Muskotályos Szilva, Vilmoskörte, Irsai Olivér és az Irsai Olivér Törkölypálinka minden idők legjobban sikerült Márton és Lányai pálinkáinak válogatása, a megszokottól eltérő, magasabb, 50%-os alkohol tartalommal.