5 színésznő, akit nem érdekel, milyen napszemcsi illik az arcához

Borítókép: 5 színésznő, akit nem érdekel, milyen napszemcsi illik az arcához Forrás: Europress
Te tudod, milyen napszemüveg illik a kerek, ovális, szív alakú vagy négyszögletes archoz? Ezek a celebek fittyet hánynak a napszemüveg-viselés divatszabályainak. Mi pedig bátran követhetjük a példájukat!

A napszemüveg-viseléshez is tartoznak divatszabályok; ezek azonban tényleg azért vannak, hogy megszegjük őket. Legalábbis a következő hírességek szerint, akiknek aztán senki ne mondja meg, milyen napszemüveg illik az arcukhoz.

Mint közismert, az ideális napszemüveget elvileg az arcformánkhoz érdemes kiválasztani. Összefoglaljuk a napszemüveg-választás szabályait:

  • Kerek arcforma esetén kerüljük a nagy, tányér alakú szemüvegkereteket, inkább olyan keretet válasszunk, amely egy kicsit szögletes és nem nyúlik túl a járomcsontunkon,
  • a szögletes arcformát kerek szemüvegkerettel érdemes ellensúlyozni, hogy lágyítsuk az állkapocs vonalát,
  • a szív alakú archoz olyan napszemüveget keressünk, ami érvényesülni hagyja az orcánkat, illetve a járomcsontunkat,
  • a gyémánt alakú arcformánál a legfontosabb, hogy a homlokunk és az állunk is szélesebbnek látsszon, ne csak a járomcsont,
  • az ovális archoz pedig ugyebár szinte minden megy.

Ezek az alapelvek nagyszerű kiindulópontok, ám valójában mindegyik napszemüveg-szabály arra irányul, hogy hogyan enyhítsük az arcunk karakterét, hogyan menjünk el az átlagos irányba. Ha kerek, akkor szögletesíts, ha szögletes, akkor kerekíts... Miért? Miért ne vállalnánk fel azt, amilyenek vagyunk? Na, pontosan ezt teszik a következő sztárok... Kattints a galériára! (Fotók: Europress)

Kedvet kaptál egy-egy merészebb formájú napszemüveg beszerzéséhez? Június 9-10-11-12-én 30% kedvezménnyel válogathatsz a napszemüveg-formák között, kattints az alábbi képre a részletekért!