10 sztárcsaj, aki nem teljesen szőrtelen (és különben is, kinek mi köze hozzá)

Borítókép: 10 sztárcsaj, aki nem teljesen szőrtelen (és különben is, kinek mi köze hozzá) Forrás: Getty Images
Nyáron mindig nagyobb figyelem irányul a nemkívánatos szőrszálakra; most éppen Ashley Graham jelentette ki, hogy az ő szőrszálai nagyon is kívánatosak. Ennek apropóján összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik fennen hirdetik, hogy csupasznak lenni nem feltétlenül kifizetődő.

Ritkán, de ma már az is előfordul, hogy egy celeb megnyilatkozik fazontémában. És napjainkban, amikor a teljes szőrtelenséghez képest minden más egy kicsit furának (vagy egyenesen cikinek) számít, komoly eseményszámba megy, ha egy sztár bevallja, hogy ő nem teljesen csupasz. Ezt tette nemrég Ashley Graham is; a plus size szupermodell egy interjúban úgy mellesleg megemlítette, hogy

Teljesen szőrös vagyok [odalent], drágám. És kész. Az egész a preferenciáidon múlik, és a partnered preferenciáin.

Mint említettük, ez egy ritka vallomás, de azért nem példa nélküli. Korábban is megtörtént már, hogy egy sztárról kiderült: ő nem a brazilra esküszik. A galériánkban elősoroljuk ezeket az eseteket, egyúttal mindenki csak arra biztatnánk: kövesse bátran Ashley példáját, és senki másra ne hallgasson saját magán (és esetleg a partnerén) kívül!