Az egyetlen alvás közbeni hiba, ami kifejezetten öregít

Az egyetlen alvás közbeni hiba, ami kifejezetten öregít
Forrás: Europres

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

U

Ugye nem akarsz ráncokat?

Ha ezt az egy dolgot elfelejted alvás előtt, akkor sajnos nem lesz szépítő hatása az ágyban töltött 8 órának. Pedig ha jól alszol, reggelre szebb bőrrel és arccal ébredhetsz. Tudod, mi ez az egy kötelező szokás, amit nem szabad egy este sem elfelejtened?

Hát persze, hogy az arcmosás! Muszáj a bőrödet megszabadítanod a napközben rákerült szennyeződésektől. Az utcán és a lakásban is baktériumok milliárdai veszélyeztetik a bőrödet, ráadásul a kosz beleül a pórusaidba, és nagyon nehéz onnan eltávolítani.

Mikor éjjel pihensz, a bőröd regenerálódik. Az elhalt bőr újra cserélődik, ettől marad fiatalos és szép az arcod. Ha nem mosod meg, ez a folyamat nem tud beindulni.

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft