A bőrrák 6 figyelmeztető jele - azonnal menj orvoshoz!

A bőrrák 6 figyelmeztető jele - azonnal menj orvoshoz!
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

S

Sokszor egészen alattomosan támad a bőrrák.

A bőrrák az egyik az olyan betegségek közül, melyeknek gyakran tünete sincsen. Ahhoz, hogy megbizonyosdj róla, egészséges a bőröd, legalább fél évente látogass el bőrgyógyászhoz, hiszen ez nem játék. Akár életet is menthet, ha időben észre veszik a bőrrák jeleit. Figyeld az alábbiakat!

Pattanások, amik nem gyógyulnak soha be

Ha olyan pattanás van rajtad, ami egyszerűen nem akar eltűnni, újra és újra előjön veszélyes lehet. Főleg, ha ezek a kis pöttyök véreznek is, vagy túl fényes a felületük.

Változó anyajegyek

Ha egy új anyajegyet észlelsz a testeden, vagy egy réginek megváltozik a színe, formája, mérete, akkor irány a bőrgyógyász! A változó anyajegyek melanómát jeleznek, ez a fajta bőrrák pedig el is tud terjedni a testben.

Furcsa foltok a körmön

Természetesen nem a kis fehér, vitaminhiány okozta foltokra gondolunk, hanem azokra, amik a körömágy felől terjednek a köröm felé, és nem akarnak elmúlni. Ezeket meg kell vizsgáltatnod!

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft