10 tipp, 10 nap, mínusz 10 év

Borítókép: 10 tipp, 10 nap, mínusz 10 év Forrás: Europress
Ezekkel a tippekkel éveket fiatalodhat a bőröd.

Ha ezeket a tippeket megfogadod, és életed részévé teszed, garantáltan sokkal szebb lesz a bőröd. A kulcsa csak annyi, hogy ne add fel néhány nap után, minimum 10 napig kövesd a lépéseket, ennyi idő alatt ugyanis képes leszel rutinná alakítani a szokásokat. Íme, a 10 tipp!

Vedd komolyan az alvást!

Minden nap legalább 7-8 órát aludj, és ne akármikor. Azokat az órákat mindenképp vedd bele a pihenésbe, amelyek alatt a test a leginkább pihenni tud, azaz éjfél és hajnal 4 között feltétlen legyél benne a mély alvási fázisban.

Erősítsd meg a bőröd védekező képességét!

Mindenképp érdemes a bőrödet ellenállóvá tenni a környezeti hatások ellen, hiszen rengeteg szennyeződés, baktérium leselkedik rá, ezek pedig gyulladttá, koszossá tehetik. Képezz krémekkel és vitaminokkal védőréteget.

Szerezz be egy szérumot!

Ne csak krémmel, hanem még hatékonyabb összetételű szérummal is feszesítsd a bőrödet. Elég, ha kétnaponta éjszakára óvatosan beleütögetsz a bőrödbe egy, a típusának megfelelő szérumot.

Meditálj!

A szép külső az egészséges belsővel kéz a kézben jár. Pihenj, relaxálj, meditálj, és a bőröd megköszöni majd.

Kerüljön zöld a tányérra!

Ne csak egyszerűen zöldségek, hanem zöld színű zöldségek, növének is kerüljenek az asztalodra naponta, ugyanis ezekben rengeteg olyan vitamin és ásványi anyag található, amikre szüksége van a bőrödnek.