Az 5 legjobb téli illat, amit egész évben imádunk

Borítókép: Az 5 legjobb téli illat, amit egész évben imádunk Forrás: Europress
Neked is eszedbe jut néhány kellemes illat a télről?

Ha már mostanában szeretnéd a lakást vagy magadat ünnepi illatokba öltöztetni, van néhány tippünk, hogy melyeket válaszd, hiszen ezek a tél legnagyobb favoritjai. Megállják a helyüket parfümben, lakás illatosítóban vagy illatgyertyában is.

Fahéj

Neked is biztosan elsők között ugrik be ez a keleties illat. Míg nyáron a gyümölcsös, virágos parfümök a legjobbak, télre nyugodtan válassz egy testesebb, fűszeresebbet. A fahéjat tartalmazó illatokkal biztosan nagy sikered lesz, ahogy akkor is, ha a lakásban is használsz fahéjas illatgyertyákat.

Vanília

Szerezz be egy finom vaníliás lakás illatosítót, hiszen ez a karácsonyi időszak egyik legtipikusabb és legszívmelengetőbb illata. Azonnal a finom sütik jutnak eszedbe, amikor belépsz a lakásodba, még azokon a rohanós napokon is, amikor véletlenül sincs időd a sütögetésre.

Gyömbér

Sütibe, illatosítóba, parfümbe, testápolóba, gyakorlatilag mindenbe mehet a gyömbér, ami illatozik. Készíts házi potpourrit gyömbér felhasználásával, vagy keverj a natúr testápolódba egy kis gyömbér reszeléket.