4 dolog, amit a gyönyörű bőrű nők mindig megtesznek

Borítókép: 4 dolog, amit a gyönyörű bőrű nők mindig megtesznek Forrás: Europress
Ha kíváncsi vagy, mitől olyan szép egyes nők bőre, most megtudhatod.

A gyönyörű bőrű nők általában mind ugyanazokat az íratlan szabályokat követik. Szeretnél te is közéjük tartozni? Akkor figyelj!

Mindig lemossák a sminkjüket lefekvés előtt

Soha ne kerülj úgy ágyba, hogy rajtad marad a vakolat. Nagyon csúnyán eltömíti a bőrödet, és nem hagyja szellőzni, amellett, hogy ráncosít és felesleges olajréteget képez az arcodon. Az olajréteg miatt másnap durván elkezded majd alkoholos lemosókkal szárítani a bőrödet, ezáltal irritált lesz és húzódni fog. Előzd ezt meg, és sose aludj sminkben!

Nem nyomkodják

Bízd az idegesítő pattanásokat a kozmetikusra vagy a szárító hatású kozmetikumokra. Ha piszkálod a sebeket az arcodon, baktériumot juttatsz a bőröd alá, amitől csak csúnyább lesz arcod.

Mélyen alszanak

Igyekezz a stresszt kerülni, és akkor is mélyen aludni, ha (az egyébként szinte kötelező) 8 óra helyett csak kevesebbet sikerül. Ehhez jót tesz, ha elmész egyet futni alvás előtt pár órával, könnyűt vacsorázol, és kikapcsolod az összes elektromos eszközödet a tervezett lefekvési idő előtt néhány órával.

Stresszmentesítenek

A rugalmas bőr egyik alapja a stresszmentes életmód. Az irodából kijövet felejtsd el a munkát, és hetente legalább kétszer hódolj a hobbidnak néhány órán keresztül. Ha a kötés kapcsol ki, akkor köss, ha inkább boxolnál, akkor fel a kesztyűvel, és gyerünk. A lényeg, hogy kapcsold ki magad.