4 házi, mézes trükk, amitől szebb és fiatalabb leszel

Borítókép: 4 házi, mézes trükk, amitől szebb és fiatalabb leszel
Nem csak a teádba, az arcodra is teheted a mézet.

Azt tudjuk régóta, hogy a toroknak és az immunrendszernek jót tesz, de most eláruljuk, az arcbőröd is imádni fogja a mézet.

A virágokból kinyert anyag tele van vitaminokkal, például B6 vitaminnal és cinkkel, ráadásul a bőr PH-jára is remek hatással van.

Több dologra is hasznosíthatod, eláruljuk a legjobbakat.

Radírozz mézzel!

Barna cukorral összekeverve nagyon finom illatú, érzékeny bőrre is használható, hatékony radírt kapsz. Egész egyszerűen mixeld össze a két összetevőt, és radírozd át vele, ahol csak szeretnéd!

Pakolásként is beválik

A ráncok megelőzésére elképesztően jó a méz és kókuszolaj kombója. Hidratál, puhít és értékes tápanyagokkal tölti fel a bőrödet. Vidd fel az arcodra, majd 1-2 óra múlva langyos vízuel mosd le. Helló, puha bőr!

Keltsd életre a hajadat!

A hajad is nagyon megköszöni a sörös-mézes kondíconálást. Mosás után egy deci sörbe tegyél kb. 4 evőkanál mézet, és ez mehet a hajvégekre, 10 perc után pedig lemoshatod. Az eredmény fényes és selymes haj.

Száraz a könyököd?

Nincs is jobb megoldás a problémára, mint a méz és banán kombinációja. Hagyd a száraz, húzódó területeken a mixet, heti kétszer fél órára. Garantáltan elbúcsúzhatsz a szárazságtól.