Liv Tyler fehérneműre vetkőzve mutatta meg szülés utáni alakját

Borítókép: Liv Tyler fehérneműre vetkőzve mutatta meg szülés utáni alakját
A színésznő tavaly adott életet harmadik gyerekének, Lula Rose-nak.

Liv Tyler alakját nézve meg nem mondanánk, hogy már háromgyerekes anya, sőt a legifjabb gyermeke, Lula Rose alig több mint egy éve, tavaly nyáron született. A 40 éves színésznőt mindez nem akadályozza meg abban, hogy egy fehérneműkampány arca legyen, sőt!

Tyler a Triumph új kollekciójának képviseletében mutatta meg gyönyörű testét. „Ez a kollekció különleges, és játékos, nőies és sikkes stílusa van, amit imádok” – indokolta a választását Liv.

A kampányban a háromgyerekes színésznő fekete és piros csipkét, csipkebodyt, combfixet és piros szaténköntöst visel, amiben még jobban kihangsúlyozza a kollekció üzenetét, miszerint friss anyukaként is kaphat helyet a parázsló erotika az ember életében.

Liv Tyler amúgy nem tartja magát megszállott divatkövetőnek, ugyanakkor

szeretem a klasszikus divatot és a gyönyörű anyagokat
állítja.

Liv legidősebb fia, Milo, aki volt férjétől, Royston Langdon brit rockzenésztől született, lassan 13 éves lesz. A színésznő és jelenlegi élettársa, David Garner sportmenedzser további két gyermeket nevelnek: Sailor Greene jövő februárban lesz 3, Lula Rose pedig júliusban volt egyéves. Tyler néghány év kihagyás után nemsokára visszatér a filmvászonra; Wildling című thrillerének bemutatója a következő hónapokban várható.

Nézd meg a galériában a fehérneműs Liv Tylert!

A Triumph termékeit is kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a JOY-napokon; kuponfüzet a novemberi Éva magazinban!