Anyunadrágon innen és túl: így viseli manapság a farmert ez a 12 hollywoodi sztár

Borítókép: Anyunadrágon innen és túl: így viseli manapság a farmert ez a 12 hollywoodi sztár
Elképesztően divatos mostanában ez a retrós darab. Érdemes-e hordanunk az anyunadrágot – és ha nem, akkor helyette mit? Először is megnéztük, hogyan csinálják korunk legnagyobb divatdiktátorai, a sztárok.

Tudjátok, van az a bizonyos Mom Jeans. Élénk kék színben pompázik, derékig ér, nem túl szűk és nem is túl bő, jó nagy zsebei vannak és így épp ugyanannyira kiemeli a deréktájákot, mint amennyire eltakarja. Továbbá kényelmes. Nem sajnáljuk annyira, ha rajta landol a sütőtökös bébiétel. És hát olyan retrós.

Szóval kényelmes, retrós és elképesztően divatos. Mint annyi minden. Igazából nem is értjük, miért az anyukákhoz társították ezt a fazont. Jobb lenne tininadrágnak nevezni, merthogy egy divat-webáruház felmérése szerint majdnem háromszor annyi 18–24 éves vásárol anyunadrágot, mint a 80-as években született korosztály.

Most annak néztünk utána, hogy Hollywoodban miképp viselik a húszas, harmincas és negyvenes éveikben járó sztárok a farmert, legyen az mom jeans vagy valami egészen más. Nézzétek a galériát:

(fotók: Getty Images)