A hipszter életformát nem lehet elég korán elkezdeni! Íme 11 fotó kölkökről, akiknek már a SWAG is középkori fogalom

Borítókép: A hipszter életformát nem lehet elég korán elkezdeni! Íme 11 fotó kölkökről, akiknek már a SWAG is középkori fogalom Forrás: Instagram
Kicsiben minden kúlabb. És persze cukibb.

A napokban indult el a Hypekids.com oldal, a Hypebeast "spinoff"-ja, amely kőkemény streetwearbe burkolt kölykökre szakosodott. Mert egy szülő életében természetesen nincs fontosabb kérdés, minthogy divattudatosan öltöztesse a gyermekeit – nyilván. Na de félre a szarkazmussal: muszáj nektek is inspirálódnotok ezekből a megalaza outfitekből, nem is feltétlenül a gyereketek, hanem akár saját magatok számára is. Hát hiszen ők itt a következő generáció, és egy igazi fashionista, ha jót akar magának, már a kisiskolás nemzedékre (és az ő öltözködésükre) veti vigyázó tekintetét.

És amúgy a galériában sorakozó felvételek azt is bizonyítják, hogy a gyerekdivat szédítőbb gyorsasággal fejlődik, mint a felnőtt férfi és női ruházkodásra szakosodott iparág. Már csak azért is, mert óriási trend a high end darabokat egyszerűen lekicsinyíteni és gyerekméretben piacra dobni (és nem csak a mosógépben összement változatok tartoznak ide). A Dolce & Gabbana, sőt a Gucci is kijött már a miniatűr, több száz dolláros, virágmintás, szatén és más luxuskivitelű darabjaival, és akkor még nem beszéltünk az ovis méretű Burberry trenchcoatról, amelyet potom 665 fontért (körülbelül 230 ezer forintért) bárki megvehet imádott magzatának.

Na jó, nézzük a hipszter babákat és hidaljunk le tőlük szép sorban, egytől egyig: