A hipszter életformát nem lehet elég korán elkezdeni! Íme 11 fotó kölkökről, akiknek már a SWAG is középkori fogalom

A hipszter életformát nem lehet elég korán elkezdeni! Íme 11 fotó kölkökről, akiknek már a SWAG is középkori fogalom
Forrás: Instagram

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Kicsiben minden kúlabb. És persze cukibb.

A napokban indult el a Hypekids.com oldal, a Hypebeast "spinoff"-ja, amely kőkemény streetwearbe burkolt kölykökre szakosodott. Mert egy szülő életében természetesen nincs fontosabb kérdés, minthogy divattudatosan öltöztesse a gyermekeit – nyilván. Na de félre a szarkazmussal: muszáj nektek is inspirálódnotok ezekből a megalaza outfitekből, nem is feltétlenül a gyereketek, hanem akár saját magatok számára is. Hát hiszen ők itt a következő generáció, és egy igazi fashionista, ha jót akar magának, már a kisiskolás nemzedékre (és az ő öltözködésükre) veti vigyázó tekintetét.

És amúgy a galériában sorakozó felvételek azt is bizonyítják, hogy a gyerekdivat szédítőbb gyorsasággal fejlődik, mint a felnőtt férfi és női ruházkodásra szakosodott iparág. Már csak azért is, mert óriási trend a high end darabokat egyszerűen lekicsinyíteni és gyerekméretben piacra dobni (és nem csak a mosógépben összement változatok tartoznak ide). A Dolce & Gabbana, sőt a Gucci is kijött már a miniatűr, több száz dolláros, virágmintás, szatén és más luxuskivitelű darabjaival, és akkor még nem beszéltünk az ovis méretű Burberry trenchcoatról, amelyet potom 665 fontért (körülbelül 230 ezer forintért) bárki megvehet imádott magzatának.

Na jó, nézzük a hipszter babákat és hidaljunk le tőlük szép sorban, egytől egyig:

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
A hipszter életformát nem lehet elég korán elkezdeni! Íme 11 fotó kölkökről, akiknek már a SWAG is középkori fogalom

quartz.com

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft